Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Серпня, 2017 р., 08:54
Скидання неочищених стічних вод у водойми може спричинити їх забруднення, що у свою чергу зумовлює каламутність води, утворення специфічного запаху, кольору, унаслідок чого вода у водоймі може загнивати, викликати загибель водоростей, риби та інших живих організмів. Неочищені побутові стоки містять значну кількість збудників інфекційних захворювань і яєць гельмінтів, що небезпечно в епідемічному відношенні. Тому стічні води перед спуском у відкриті водойми необхідно очищати й знезаражувати.
07 Серпня, 2017 р., 11:17
Через рух важковагового автотранспорту центральними вулицями Радомишля та їх паркування на узбіччях, під якими проходять міські комунікації, особливо у літній період, коли температура повітря сягає 28оС і вище, відбувається руйнування дорожнього покриття, продавлення та руйнація каналізаційних люків, руйнуються і водопровідні мережі.
04 Серпня, 2017 р., 06:39
Шановні працівники органів внутрішніх справ! Вітаю Вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!
02 Серпня, 2017 р., 12:56
Професійно підготовлений солдат-контрактник – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
31 Липня, 2017 р., 16:19
Нанесенням  якісної дорожньої розмітки завершився капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Міської ради. Зокрема, вже нанесено червоно-білим кольором  пішохідний перехід навпроти дитячого садка №6, оскільки ділянка дороги складна, а саме такою розміткою позначають нерегульовані переходи у місцях з підвищеною небезпекою. Щоб безпечним був транспортний рух по цій вулиці, розмітка на бордюри нанесена  не лише білим, але й жовтим кольором, нагадуючи водіям, де заборонена стоянка. 
31 Липня, 2017 р., 11:38
На протязі місяця в шахово-шашковому клубі СК "Динамо" тривала першість школярів міста з шашок-64, присвячена до Дня Конституції. В змаганнях, які організувало відділення шашок ДЮСШ за підтримки міської ради, брали участь 19 школярів.
27 Липня, 2017 р., 13:10
25 липня, у концертній залі Радомишльського районного Будинку культури, відбулися заходи з нагоди святкування 50-ї річниці військової частини А3258. Безліч побажань та подяки за службу українському народові лунали з трибуни військовослужбовцям та ветеранам військової частини.
25 Липня, 2017 р., 15:08
У рамках благоустрою міста, задля комфорту радомишлян, доріжку до майданчика "Рошен" було вимощено різноколірною тротуарною плиткою.  Окрім того, працівниками КП "Благоустрій міста" було розчищено та облагороджено скверик поблизу дитячого майданчика.
21 Липня, 2017 р., 10:14
В шахово-шашковому клубі СК "Динамо" триває першість школярів міста з шашок-64, присвячена до Дня Конституції. В змаганнях, які організовані відділенням шашок ДЮСШ за підтримки міської ради, приймають участь 19 юних спортсменів.
19 Липня, 2017 р., 17:57
Працівники КП "Благоустрій міста" почали наносити нову дорожню розмітку. Зокрема, вже оновили пішохідні переходи на Соборній площі та поблизу Ліцею №1 ім. Тараса Шевченка. Планується, що до початку нового навчального року розмітку нанесуть на усі  головні дороги міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних