Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Жовтня, 2017 р., 11:53
З року в рік у Радомишлі опале листя спалювали і важке гірке повітря провокувало збільшення серед населення випадків захворювань дихальних шляхів, алергічних приступів і т.д. Спалювання листя є надзвичайно небезпечним, тому цього року працівники КП "Благоустрій міста"  вивозять листя за межі міста, де воно перепріватиме на компост, який в свою чергу планується використовувати у місті для збагачення збіднілого вимитого грунту на газонах та клумбах міста.
25 Жовтня, 2017 р., 00:05
Кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення капітального  ремонту тротуару по вул. Малій Житомирській від перехрестя з вул. Міськради в напрямку вул. Плетенецької  та капітального ремонту тротуару по вул. Великій  Житомирській від перехрестя з вул. Міськради в напрямку «Замку Радомисль» було виділено рішенням міської ради. Мешканці міста стикаються із значними незручностями, коли їм доводиться йти тротуарами, на яких нема асфальту, виходити на проїжджу частину чи обходити розбиті ділянки тротуарів сусідніми вулицями. 
24 Жовтня, 2017 р., 16:59
Професійно підготовлений солдат-контрактник – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, то проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
05 Жовтня, 2017 р., 08:00
Рішенням міської ради виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації,  для проведення капітального  ремонту тротуару по вул. Малій Житомирській від перехрестя з вул. Міськради в напрямку вул. Плетенецької  та капітального ремонту тротуару по вул. Великій  Житомирській від перехрестя з вул. Міськради в напрямку «Замку Радомисль».
03 Жовтня, 2017 р., 11:38
У рамках військово-патріотичного виховання учнів та молоді міста Радомишля,11 жовтня о 9 год.00 хв. відбудеться урочисте відкриття Чемпіонату  міста зі стрільби з пневматичної зброї. Змагання розпочнуться  у спортивному залі Радомишльської гімназії і проводитимуться 11-12 жовтня 2017 року в приміщенні тиру Радомишльської гімназії. 
02 Жовтня, 2017 р., 14:42
Професійно підготовлений солдат-контрактник – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, то проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
02 Жовтня, 2017 р., 09:53
За сприяння міської влади та керівництва КП «Благоустрій міста» на певних ділянках  вулиць Чайковського, Науменка та Садової було встановлено та підключено економні світильники.
01 Жовтня, 2017 р., 07:23
Щиро вітаю вас із професійним святом –  Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у світ знань, науки, мудрості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних