Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Вересня, 2017 р., 16:42
Одним із актуальних завдань в місті є активізація інвестиційної діяльності та значне нарощування обсягів інвестицій. Збільшення притоку інвестицій - це надзвичайно важливий напрямок діяльності Радомишльської міської ради, адже поєднання інтересів інвестора з інтересами міста може стати основою для плідного взаємовигідного співробітництва.
01 Вересня, 2017 р., 07:55
Перший день осені завжди особливий, адже попереду новий навчальний рік. Саме у школі розпочинається шлях майбутніх вчителів, медиків, кухарів, художників, політиків, науковців, архітекторів - усіх, хто є основою нашого  суспільства. Здобуті у школі знання – це саме той компас, який допомагає орієнтуватися в безмежних і непередбачуваних далях океану життя. Тож сьогодні, 1 вересня, я щиро вітаю вас із початком нового навчального року!
28 Серпня, 2017 р., 21:44
Дощ та прохолодний вітер не зіпсували головне свято країни, яке розпочалось з виставки творчих робіт талановитих майстрів нашого краю. Тим часом, у районному будинку культури виступали дитячі колективи Радомишльщини. Ті, кого не злякала непогода, мали змогу відвідати виставку-продаж вперше проведеного смачного конкурсу «Страви мого краю». Кошти, а саме 4000 грн, зібрані під час "дегустації", було вирішено направити на потреби сім’ям загиблих в АТО. 
24 Серпня, 2017 р., 07:31
Дорогі земляки! Вітаю з Днем Незалежності України! Чергова річниця самостійності – знакове свято, яке країна відзначає вже 26-й рік поспіль. Та за останні 4 роки воно набуло для нас іншого, більш глибокого значення. За цей час усі ми навчилися спільно долати проблеми та труднощі заради майбутнього країни, в якій жити нам і нашим дітям.
23 Серпня, 2017 р., 13:30
23 серпня  о 9.00 на Соборному майдані в м. Радомишлі відбувся мітинг з нагоди Дня державного прапора України. В заході взяли участь очільники міста та району, керівники і представники підприємств та організацій міста, ветерани, військові, учасники АТО, громадськість міста. 
22 Серпня, 2017 р., 20:37
Шановні жителі Радомишля! Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України. Наш Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення нашого народу. Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець  відчуває гордість за свою велику та величну Батьківщину, за її історію. за свій народ.
22 Серпня, 2017 р., 12:08
Міський голова Олег Соболевський назвав ремонт доріг у Радомишлі одним з найпріорітетніших питань, оскільки за непрезентабельним зовнішнім виглядом, глибокими вибоїнами в першу чергу стоїть небезпека дорожньо-транспортних пригод. Попри те, що фінансування даної галузі не дозволяє відремонтувати одразу усі вулиці міста, міською радою вишуковуються можливості, щоб вирішити питання з ремонтом доріг. 
21 Серпня, 2017 р., 11:02
Асоціація міст України та проект "ПРОМІС" провели семінар для координаторів Автоматизованої системи муніципальної статистики (АСМС) від міст учасників системи. Участь в заході взяли 25 представників міст з 6 областей України, серед яких і представник Радомишльської міської ради.
19 Серпня, 2017 р., 18:10
Незважаючи на обмежений бюджет міської ради, у місті тривають роботи, спрямовані на покращення стану доріг міста. Завдяки сучасній техніці та досвідченим робітникам підрядної організації ТОВ «Райагрошляхбуд», триває ямковий поточний ремонт пішохідної зони у дворах багатоповерхівок міста.
16 Серпня, 2017 р., 08:33
“Основне завдання реалізації програм соціально-економічного та культурного розвитку м. Радомишля – це підвищення комфорту населення, вирішення соціальних та соціально-економічних питань мешканців міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних