Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Червня, 2017 р., 15:52
Напередодні Дня Конституції, 27 червня на Соборному майдані  міста Радомишля відбулося урочисте відкриття стели «Борцям за волю України». В заході прийняли участь очільники міста та району, керівники і представники підприємств та організацій міста, ветерани, військові-учасники АТО, громадськість міста.
25 Червня, 2017 р., 08:31
Прийміть вітання з Днем молоді - святом юності, невичерпної енергії та оптимізму!
23 Червня, 2017 р., 09:58
Державна служба – це механізм забезпечення стабільності, надійності конституційного устрою та надання державному управлінню організованості, компетентності і професіоналізму. Від ефективного функціонування інституту державної служби, відповідальності кожного з державних службовців залежить успішність країни в цілому.
22 Червня, 2017 р., 13:47
До Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні 22 червня біля Меморіалу Слави відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів до обеліску Слави. 
22 Червня, 2017 р., 08:13
22 червня Україна схиляє голову у скорботі і вшановує пам'ять жертв війни. Саме у цей день 76 років тому почалась найкривавіша в історії війна. Вона забрала життя мільйонів людей і відізвалася болем у кожній сім’ї.
20 Червня, 2017 р., 12:38
Отримавши припис санепідемстанції про ліквідацію високорослих дерев та покращення природнього освітлення в навчальних кабінетах, Олександр Бугай, директор  загальноосвітньої школи №5, направив звернення  у міську раду з проханням посприяти у вирішенні даного питання.
16 Червня, 2017 р., 13:01
У Чемпіонаті Житомирської області з шашок-64, який відбувся 9-11 червня, в м. Новограді-Волинському учениця гімназії, вихованка Радомишльської ДЮСШ Вікторія Цвік виборола перше місце у класичній грі та третє - у швидкій. 
16 Червня, 2017 р., 09:41
З нагоди Вашого професійного свята - Дня медичного працівника, прийміть сердечну подяку за Вашу віддану працю, професійність, високу моральність та лікарську честь. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру в майбутнє, полегшують біль і страждання тих, хто потребує допомоги.
14 Червня, 2017 р., 10:13
Професійно підготовлений солдат-контрактник – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних