Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишлі відсвяткували 50-ту річницю створення військової частини

Дата: 27.07.2017 13:10
Кількість переглядів: 4333

25 липня, у концертній залі Радомишльського районного Будинку культури, відбулися заходи з нагоди святкування 50-ї річниці військової частини А3258. Безліч побажань та подяки за службу українському народові лунали з трибуни військовослужбовцям та ветеранам військової частини.

 

Фото без опису

   З нагоди свята привітав підлеглих командир частини Гарбузов О.С, адже за 50 років частиною пройдений славетний шлях, про що свідчать багаточисленні приклади вірності своєму військовому обов'язку, мужності, самовідданості, службової майстерності солдатів, сержантів, прапорщиків та офіцерів. Тисячі військовослужбовців віддали  багато років свого життя військовій службі у лавах Збройних Сил України.

Фото без опису

Фото без опису

   З привітальним словом звернувся до військових зв’язківців заступник начальника головного командного центру об’єднаного оперативного штабу Збройних Сил України полковник Загородній О.М. Також привітали представники міської та районної ради: голова Радомишльської РДА РДАТетерський В.Р., заступник голови районної ради Міхненко В.В., секретар міської ради Легенчук В.П. Дванадцятьом військовослужбовцям та чотирьом працівникам військової частини було вручено почесні грамоти від Житомирської ОДА, Радомишльської РДА, Радомишльської районної ради. Серед тих кого вітали, чотирьом військовослужбовцям та одному працівнику частини Валентина Легенчук вручила цінні подарунки та почесні грамоти Радомишльської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

   Зв’язківці цієї частини з першого дня збройної агресії беруть участь в проведенні АТО. За виконання завдань із забезпечення зв’язку під час бойових дій на Сході України тридцять сім військовослужбовців частини нагороджені нагрудними знаками.

Фото без опису

  З нагоди ювілею привітали військовий колектив також голова районної спілки ветеранів Жлуктенко В.І. та начальник Радомишльського районного військового комісаріату в Житомирській області підполковник Грибан Ю.М. Виступив та вручив грамоти та нагороди також депутат Житомирської обласної ради Григорович М.С.

Фото без опису

   Офіційна частина святкування продовжилася концертною програмою за участю талановитих виконавців 25-го гарнізонного Будинку Культури м.Житомира.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Тим часом, на Соборному Майдані розгорнули військову техніку та сучасне озброєння, на радість дорослим та маленьким радомишлянам. Завершились святкові заходи у Радомишлі демонстрацією майстерності запрошеними з нагоди свята військовими 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних