Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Травня, 2017 р., 12:05
Професійно підготовлений солдат-контрактник – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
10 Травня, 2017 р., 10:27
В заході взяли участь керівники міста та району: міський голова Олег Соболевський, голова Радомишльської районної державної адміністрації Володимир Тетерський,  голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко, голова Радомишльської  районної організації ветеранів учасників війни Валерій Жлуктенко, учасники АТО. Сотні жителів міста з багряними маками на грудях прийшли вшанувати священну пам’ять героїв, що полягли на фронтах  світової війни та висловити повагу і шану ветеранам, які здобували Перемогу в боротьбі з нацизмом.
08 Травня, 2017 р., 22:43
8 травня 2017 року керівництво міста і району спільно з представниками районної ветеранської організації покладанням квітів вшанували полеглих воїнів, які полягли, захищаючи наш район та знайшли останній спочинок у нашій поліській землі.
08 Травня, 2017 р., 19:21
Шановні земляки! День пам’яті та примирення - це жива пам’ять про страшну трагедію, що пройшлася долями майже кожної української родини. Це  день честі і слави наших дідів і  прадідів. Це – день пошани матерів, які витримали важкий тягар війни. Це – день скорботи і печалі за полеглими воїнами.
05 Травня, 2017 р., 06:10
Питання ремонту доріг є одним з найактуальніших не лише у нашому місті, як і глобальна недостатність коштів на капітальне вирішення цього питання.  У зв'язку з цим на кількох вулицях міста розпочато ямковий ремонт дорожнього покриття. Найбільш розбиті ділянки дороги очищають від бруду, та зачищають ями для того, щоб якісніше їх залатати.
03 Травня, 2017 р., 16:40
На Радомишльщині з 24 березня по 24 квітня проходив Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України. Детальніше про результати цьогорічних акцій розповіла О.В.Сафонова, голова Радомишльської районної організації Товариства Червоного Хреста України.
27 Квітня, 2017 р., 10:50
26 квітня 2017 року у районному Будинку культури було презентовано Книгу Пам’яті України «Чорнобильська трагедія», в якій висвітлено поіменні списки  ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  які свідомо пішли на смертельну боротьбу з невидимим ворогом.
26 Квітня, 2017 р., 00:50
В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце. Сьогодні увесь світ відзначає День пам'яті загиблих у радіаційних аваріях і катастрофах, адже   26 квітня 1986 року  над квітучим Поліссям здійнявся у нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху на ЧАЕС. Цього року виповнюється 31 рік від дня Чорнобильської катастрофи, яка стала найбільшою за всю історію ядерної енергетики у світі.
25 Квітня, 2017 р., 23:51
Сміттєвоз із заднім завантаженням ВЛІВ МЕДІУМ, яким нещодавно оновився автопарк комунального підприємства "Благоустрій міста", здійснив свій перший виїзд. Це стало своєрідним випробуванням, яке показало, що оновлення парку сміттєвозів і контейнерів - це один з найважливіших кроків, які допоможуть якісно надавати послуги радомишлянам. 
24 Квітня, 2017 р., 15:02
21 квітня КП "Благоустрій міста провело прибирання міського кладовища. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних