Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Липня, 2017 р., 17:57
Працівники КП "Благоустрій міста" почали наносити нову дорожню розмітку. Зокрема, вже оновили пішохідні переходи на Соборній площі та поблизу Ліцею №1 ім. Тараса Шевченка. Планується, що до початку нового навчального року розмітку нанесуть на усі  головні дороги міста.
16 Липня, 2017 р., 09:45
Від щирого серця вітаю вас з вашим професійним свята – Днем бухгалтера! Ваша професія відіграє надзвичайно важливу роль у сучасному суспільстві, адже важко уявити діяльність будь-якого підприємства, установи і організації, де б не використовувалась ваша праця, ваш досвід та професійні знання. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки нашого міста і держави загалом.
14 Липня, 2017 р., 10:47
Літні тренування першого етапу вихованців секцій кікбоксингу та рукопашного бою команди Радомишль завершився 8 липня підкоренням найвищої вершини України - Говерли. "Піднялися на вершину Говерли. Всі вийшли! Молодці!" - підсумував триденну подорож до Карпат тренер команди Сергій Дзюба.
13 Липня, 2017 р., 11:05
Через природні умови, працівники підрядної організації, підготувавши та розчистивши вибоїни, не мали можливості "залатати" дорогу. Та все ж, скориставшись затишшям між дощами, вони зуміли відновити дорожнє покриття, тож, наразі, головна вулиця міста вже придатна для безпечного та комфортного проїзду.
12 Липня, 2017 р., 13:05
На Меморіалі Слави загиблим воїнам під час Великої Вітчизняної війни тепер буде світло. КП "Благоустрій міста" облаштувало систему освітлення, встановивши енергозберігаючі лампи, що дозволить  освітити пішохідну зону і, водночас зекономити кошти міського бюджету.
12 Липня, 2017 р., 09:29
Професійно підготовлений солдат-контрактник – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
05 Липня, 2017 р., 11:13
Актуальність ремонту доріг у місті важко перебільшити чи переоцінити. Багато років поспіль "не доходили руки", щоб підремонтувати асфальтобетонне покриття переважної більшості вулиць Радомишля. Міський голова Олег Соболевський пояснює, що для того, щоб вирішити проблему з дорогами на тому якісному рівні, якого хотілось би, необхідно повністю зняти пошкоджене покриття, регенерувати основу, і лише тоді наносити необхідну кількість шарів асфальту, згідно класифікації дороги. Болюче питання виділення коштів на такі проекти, часто блокує усі починання і, тому вкотре доводиться повертатись до поточних ямкових ремонтів. 
04 Липня, 2017 р., 17:17
У рамках благоустрою міста, задля комфорту радомишлян, було вирішено облаштувати тротуарною плиткою доріжку, яку витоптали на газоні громадяни міста, намагаючись"скоротити" шлях до майданчика "Рошен",
04 Липня, 2017 р., 07:59
Виконавчий комітет та депутати міської ради від імені жителів міста висловлюють вдячність народному депутату України Павлу Дзюблику, за сприяння в  отриманні Субвенції державного бюджету місцевому бюджету на здійснення заходів, щодо соціально-економічного розвитку територій  у сумі 700 тис. грн. на співфінансування капітального часткового ремонту вулиці Міської ради.
30 Червня, 2017 р., 22:19
Наше місто і надалі стає ще кращим і ще комфортнішим.  З турботою про мешканців міста на Соборній площі міста поблизу сквера Т.Шевченка було встановлено лавочки зі спинками та урни для сміття. Гарні та зручні. Вони додали затишку і відразу сподобалися радомишлянам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних