Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Грудня, 2017 р., 16:05
На пленарному засіданні представили нового голову – Володимира Тетерського.  Володимир Романович подякував усім за довіру та звернувся до депутатів з закликом відкинути всі політичні амбіції, зосередитися виключно на роботі спрямованій на розвиток та благо об’єднаної громади.
28 Листопада, 2017 р., 09:41
15 листопада у Комітеті Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи відбулася робоча зустріч народних депутатів України Остапа Єднака, Павла Дзюблика та Івана Рибака з представниками профільних міністерств, державних установ та організацій, міжнародних та Всеукраїнських організацій, представниками органів місцевого самоврядування, екологів, юристів та громадських активістів, щодо з'ясування бачення кожного вирішення проблеми утилізації та переробки сміття в Україні.
24 Листопада, 2017 р., 21:54
25 листопада - День пам’яті жертв голодоморуШановні співвітчизники! В останню суботу листопада Україна поминає мільйони наших земляків, яких було приречено на голодну смерть лише за те, що вони українці.
22 Листопада, 2017 р., 14:00
З 1 січня 2018 року Україна зобов’язалася сортувати все сміття за видами матеріалів, а також розділяти його на придатне для повторного використання, для захоронення та небезпечне. Про це йдеться у статті 32 Закону України "Про відходи", до якої був доданий відповідний пункт ще у 2012 році.
21 Листопада, 2017 р., 07:48
21 листопада ми вшановуємо усіх героїв, в чиїх серцях палає сміливість та прагнення до справедливості, вшановуєм Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у бойових діях на Сході України, усіх тих, хто власним життям демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.
20 Листопада, 2017 р., 08:16
Професійно підготовлений військовий – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, то проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
19 Листопада, 2017 р., 07:13
Шановні працівники сільського господарства!
16 Листопада, 2017 р., 16:13
Пам'ятник ліквідаторам аварії на ЧАЕС, який встановлено на алеї Слави в м.Радомишлі з часом набув непривабливого вигляду, почав руйнуватися. У звязку з цим, на засіданні громадської організації "Українська спілка ліквідаторів аварії на ЧАЕС у Радомишльському районі" було розглянуто питання  щодо виготовлення та встановлення нового монумента героям, які врятували мільйони людських життів від техногенної катастрофи.
16 Листопада, 2017 р., 09:58
15 листопада  в м.Радомишль  на території  Радомишльської загальноосвітньогї санаторної школи-інтернат рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». У рамках проведення акції радомишльські рятувальники влаштували для вчителів та учнів цікаве та повчальне свято.
13 Листопада, 2017 р., 08:35
29 жовтня 2017 року, отримавши 51,5% голосів виборців, переконливу перемогу отримав нинішній голова Радомишльської районної державної адміністрації Володимир Тетерський

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних