Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Сторічний ювілей «Берізки»

Дата: 18.11.2019 15:07
Кількість переглядів: 836

Радісну подію відзначив днями Радомишльський дошкільний навчальний заклад №1. Рівно 100 років тому (у 1919 році) маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — випускники приводять вже своїх дітей та внуків у садок. За сто років заклад випустив  тисячі дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи.

За свої сто років  в його стінах працювала ціла плеяда фахових вихователів, нянь та інших працівників. Так він і живе - приймає покоління за поколінням, оновлюється та розвивається.

         15 листопада  в міському Будинку культури зібрались працівники комунального закладу дошкільної освіти №1 «Берізка» Радомишльської міської ради, вихованці різних років, гості.

         Розпочали свято маленькі вихованці. Вони з завзяттям привітали гостей та передали слово дорослим.

         Колектив дитячого закладу приготував безліч сюрпризів гостям: теплі слова, пісні, танці.  Гості теж не залишились байдужими.

Привітати колектив дитячого дошкільного закладу «Берізка» прийшли голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко та заступник Радомишльського міського голови Світлана Ковальчук. Вони подарували закладу-ювіляру телевізор для занять та відпочинку дітлахів. З вітаннями та подарунком прийшла на свято і Світлана Нігородова, Національний координатор Програми малих грантів Програми розвитку ООН та Глобального економічного фонду в Україні, яка співпрацює з дитячим закладом. Привітала колектив випускниця садочку, а зараз директор опорної школи «Радомишльська гімназія» Віра Сташенко. Вітали колектив і відділ освіти Радомишльської міської ради, і батьківський комітет.

На святі було по родинному затишно, цікаво, радісно. Святкова атмосфера, чудовий настрій панував того дня в Будинку культури. Діти танцювали, співали пісні разом з вихователями.

   Сподіваємося, що заклад вілсвяткує ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для наступних поколінь педагогів та вихованців.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних