Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Грудня, 2017 р., 15:45
Урочистості до Дня Збройних сил України відбулися у приміщенні районного Будинку культури. З  професійним святом всіх офіцерів, солдатів строкової та контрактної служби, учасників АТО, офіцерський склад військового комісаріату привітали голова районної ради  Олександр Потієнко,  перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Приймак та секретар  міської ради Віктор Міхненко.
07 Грудня, 2017 р., 15:39
Відкриті змагання міста Радомишля з силового триборства серед юнаків міських шкіл, гімназії, ліцею №1 ім. Т.Шевченка, професійного ліцею відбулися 5 грудня у спортивному залі ДПТНЗ "Радомишльський професійний ліцей".
07 Грудня, 2017 р., 11:52
Професійно підготовлений військовий – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, то проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
05 Грудня, 2017 р., 17:38
Постійною депутатською комісією з питань законності, правопорядку, прав громадян, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування Радомишльської міської ради було підготовлено проект Статуту Радомишльської об'єднаної територіальної громади і наразі, як заявив  голова вищевказаної комісії  Дмитренко І.В., запрошуються усі бажаючі прийняти участь в розробці та обговоренні даного документу.
05 Грудня, 2017 р., 10:13
Сучасний світ сповнений нещасть та недосконалостей. Разом з тим, у світі є люди, котрі сповнені милосердя та співучасті. Кажуть, що інколи, душа розгортає свої крила і вже не може вміститися у тілі однієї людини  - тоді вона обнімає усіх знедолених, зігріваючи тих, хто потребує тепла. Люди, які присвячують свій талант, час, енергію заради суспільства, які за покликанням власної душі, допомагають тим, хто цього потребує, не очікуючи винагороди, люди у котрих в душі цілий всесвіт - це і є волонтери.
05 Грудня, 2017 р., 08:07
Реконструкцію погруддя Кобзаря було розпочато згідно висновків спеціалістів, які, дослідивши мікротріщини на памятнику, стверджували, що невдовзі, вплив атмосферних явищ призведе до незворотних результатів. Щоб уникнути руйнування, за сприяння міської ради памятник Тарасу Шевченку покрито міддю. Реконструкцію погруддя виконав художник-аматор Петро Лантух.
04 Грудня, 2017 р., 16:05
На пленарному засіданні представили нового голову – Володимира Тетерського.  Володимир Романович подякував усім за довіру та звернувся до депутатів з закликом відкинути всі політичні амбіції, зосередитися виключно на роботі спрямованій на розвиток та благо об’єднаної громади.
28 Листопада, 2017 р., 09:41
15 листопада у Комітеті Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи відбулася робоча зустріч народних депутатів України Остапа Єднака, Павла Дзюблика та Івана Рибака з представниками профільних міністерств, державних установ та організацій, міжнародних та Всеукраїнських організацій, представниками органів місцевого самоврядування, екологів, юристів та громадських активістів, щодо з'ясування бачення кожного вирішення проблеми утилізації та переробки сміття в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних