Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Березня, 2018 р., 09:41
17 березня 2018 р. в м. Житомирі відбувся Всеукраїнський конкурс "Феєрія зірок". У ньому взяв участь колектив "Діти танцю" КЗ "Будинок дитячої творчості" Радомишльської міської ради (керівник Глущенко Раїса Миколаївна). Юні танцюристи вибороли І місце у номінації "Народна хореографія". Щиро вітаємо з перемогою!
19 Березня, 2018 р., 16:50
   З метою розв’язання проблем легалізації трудових відносин з найманими працівниками та "тіньової" заробітної плати, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" було створено робочу групу з питань легалізації заробітної плати і зайнятості населення.
16 Березня, 2018 р., 14:18
Сьогодні, 16 березня 2018 року, з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, у міському Будинку культури відбулись урочистості.
15 Березня, 2018 р., 13:09
Усі ми – споживачі: незалежно від віку, статі, освіти, соціального статусу та займаної посади, оскільки протягом життя споживаємо товари й послуги і платимо за них. Людина народжується – і вже стає споживачем медичних послуг. Тому, кожен повинен знати, на що має право і на що може розраховувати.
14 Березня, 2018 р., 10:15
Запрошуємо до Радомишльського районного військового комісаріату, де здійснюється набір на військову службу за контрактом до військових частин Збройних Сил України
13 Березня, 2018 р., 15:27
З приходом весни додається роботи у працівників  комунального господарства міста. Необхідно   прибрати місто, громадські місця – дитячі та спортивні майданчики, сквери, узбіччя центральних вулиць та інше. Потребує свого оновлення вулична розмітка. Необхідно відремонтувати та підфарбувати лавки в місцях відпочинку.  Чимало заходів передбачено з благоустрою,  чистоти та   озеленення міста.
13 Березня, 2018 р., 12:11
        Управління земельних відносин та сільського господарства утворене за рішенням Радомишльської міської ради,  здійснює повноваження щодо реалізації земельного законодавства, управління землями, що перебувають у комунальній власності міської  ради та є структур­ним підрозділом виконавчого комітету, яке підконтрольне та підзвітне Радомишльській міській  раді, виконавчому комітету міської  ради та міському  голові.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних