Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Січня, 2018 р., 10:59
Учасник АТО Віктор Салманов вирішив скористатися своїм законним правом, наданим державою,  на отримання земельної ділянки. Вибір впав  на землі  Кичкирівської  сільської ради не випадково.  Адже він та  його дружина уродженці цього села, сюди вони частенько приїжджають допомогти рідним
10 Січня, 2018 р., 14:57
У хаті, де мешкає Меланія Фотіївна Філатенко, - як в українській світлиці: кругом вишивані рушники, килими, подушки, а квітів стільки, що аж очі вбирає. Уродженка с.Речиця Чорнобильського району, вона, як і її  земляки, змушена була назавжди покинути рідні місця, уражені смертоносною радіацією. Проживала із сестрою Софією в Макарівському районі, а затим переїхала на Хмельниччину, хоча душею й серцем вболівала за рідне Полісся.ф 
10 Січня, 2018 р., 14:48
Нова автобусна зупинка порадувала жителів вулиць В. Житомирської та Никодимівської (район психоневрологічного інтернату). Відтепер вони можуть очікувати транспорт у зручних умовах.
10 Січня, 2018 р., 14:43
8 січня святковий дух продовжував панувати у нашому чудовому  місті Радомишль. Батьки та діти зібралися у радомишльському міському Будинку культури,  де відбувся різдвяний концерт, який  був присвячений святу Різдва Христового.
21 Грудня, 2017 р., 10:25
Цього місяця платіжки за використаний у листопаді газ спричинили справжню паніку, адже вказані у них суми збільшилися щонайменше удвічі. Докладних роз'яснень не змогли отримати і зареєстровані на офіційному сайті споживачі енергоносія  в особистому кабінеті сайту. Лише оператор гарячої лінії роз'яснив, що газопостачальні підприємства запровадили рекомендовану плату за наступний місяць. Сплачувати її, чи ні – споживач може вирішити самостійно, але про це нікого не попередили.
19 Грудня, 2017 р., 09:05
З учорашнього дня Радомишльщину замітає снігом, і найближчими днями, за прогнозами синоптиків, снігопади не припиняться. У місті, комунальники КП"Благоустрій міста" працюють в посиленому режимі, та, попри це,  не  встигають очистити сніг на всіх тротуарах, дорогах та прибудинкових територіях. Окрім того, нехтують своїм обов'язком і підприємства, установи, організації усіх форм власності, фізичні особи-підприємці, в тому числі орендарі приміщень.  
14 Грудня, 2017 р., 16:29
14 грудня об 11.00 годині відбулося відкриття пам’ятника героям, які врятували мільйони людських життів від техногенної катастрофи - ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС. Ініціювала спорудження пам’ятника громадська організація «Українська спілка ліквідаторів на ЧАЕС у Радомишльському районі». Виготовлення та встановлення  монументу стало можливим завдяки сприянню Радомишльської міської ради та першого заступника міського голови об’єднаної територіальної громади Олега Соболевського. А також завдяки підтримці та фінансовій допомозі  депутатів обласної ради Анатолія Павленка, Миколи Рудченка, депутатів Радомишльської міської ради Івана Кижлая, Івана Пархомчука та Дмитра Щипанського, а також підприємців Володимира Граса, та Руслана Красуленка.
12 Грудня, 2017 р., 08:33
 З 30 листопада по 3 грудня відбувався XXVII чемпіонат світу з пауерліфтингу та жиму лежачи (WPA) у Польщі в м Седльце. У чемпіонаті світу брали участь близько 300 спортсменів з 17 країн світу. До складу збірної України увійшли 30 спортсменів. Депутат обласної ради Микола Григорович здобув срібну медаль.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних