Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська громада стала кращою спортивною громадою Житомирщини

Дата: 19.11.2019 13:29
Кількість переглядів: 722

Про участь нашої громади в обласному щорічному конкурсі “Краща спортивна громада Житомирщини” ми розповідали на нашому сайті.  І за підсумками першого засідання у фінал вийшли Пулинська ОТГ, Радомишльська ОТГ та Олевська ОТГ.

Під час проведення другого туру, обласна  комісія виїжджала на місця. Вона оглядала спортивну інфраструктуру громад-фіналісток, спілкувалась з керівниками громад та відповідальними за розвиток спорту у громадах. Також вони обговорювали робочі моменти з директорами ДЮСШ  та тренерами.  Після чого визначилася з місцями.

Отже, за підсумками, перше місце та кращою спортивною громадою Житомирщини у 2019 році стала Радомишльська об’єднана територіальна громада, друге місце посіла Пулинська ОТГ, а третє – Олевська ОТГ.

За умовами конкурсу, громади які стали переможцями, отримують  з обласного бюджету грошові премії шляхом перерахування субвенції з обласного бюджету на капітальні видатки. А саме, за І місце – 200 тис.грн, ІІ місце – 150 тис.грн та ІІІ місце – 100 тис.грн.

Грошову премію наша громада зможе використати тільки на спортивний розвиток, адже це капітальні видатки з обласного бюджету.

Як повідомляє офіційний сайт zt.gov.ua, нагородження переможців та вручення дипломів Житомирської обласної ради відбудеться під час урочистостей до Дня місцевого самоврядування.

Такий результат, участь та перемога в конкурсі, стала можливою при кропіткій праці керівників громади, фахівців та спеціалістів Радомишльської міської ради, старост нашої громади та депутатського корпусу міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних