Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Розвиток інфраструктури – один з основних напрямків роботи Радомишльської громади

Дата: 19.11.2019 14:43
Кількість переглядів: 388

Для забезпечення належного функціонування і розвитку територій одним з важливих напрямків роботи є розвиток дорожньої інфраструктури. Розбудова доріг створює комфортні умови для жителів нашої громади.

У спадок нашій громаді дістались дороги, на яких впродовж  багатьох десятиліть не проводились капітальні ремонти. Тому стан дорожнього полотна на дорогах нашої громади, як ґрунтових, так і з асфальтовим покриттям – незадовільний. Є очевидним, що відремонтувати їх  одночасно  неможливо, бо ніякий місцевий бюджет такого навантаження не витримає, оскільки  це дороговартісна справа. Ще одна, не менш вагома проблема: розмежування доріг у підпорядкуванні.  Є дороги місцевого значення, є  обласного і державного.  І так складається, що ремонтувати  з коштів місцевого бюджету – громада може лише дороги місцевого значення.

Тому питання  інфраструктури стоїть на постійному контролі міського голови Володимира Тетерського.

За два роки існування Радомишльської громади було зроблено чимало таких доріг. Проведено грейдерування та підсипання білощебеневих доріг, капітальні ремонти доріг з твердим покриттям.

За кошти місцевого бюджету в листопаді  цього року завершується частковий ремонт вул. Русанівська м. Радомишля. Кошторисна вартість  робіт 2,25 млн грн. Це субвенція з державного бюджету на розвиток інфраструктури територіальної громади. Також планується провести поточний ремонт вулиці Никодимівська на суму 198 тис. грн. за кошти місцевого бюджету.  

Громадян цікавить,  чому неможливо зробити всю вулицю від початку до кінця? Ремонт доріг – це об’єм робіт, якій потребує залучення значного фінансового ресурсу. Тому,  впершу чергу, проводяться ремонтні роботи на тих ділянках, які потребують негайного поновлення дорожнього покриття, як в місті, так  і в старостинських округах Радомишльської громади.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.