Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Травня, 2017 р., 21:07
Завершується капітальний ремонт вулиці Міської ради на ділянці від перехрестя до дитсадка №6. Наразі підрядники асфальтують дорожнє покриття та облаштовують тротуари, що є головною умовою безпеки в місці, де є стільки пішоходів.
29 Травня, 2017 р., 20:47
Незабаром розпочнуться загальноміські заходи з нагоди відзначення Дня міста Радомишля. Як повідомила секретар міської ради Валентина Легенчук, вже затверджено попередню програму святкових заходів, які пройдуть  04 червня.
26 Травня, 2017 р., 18:57
26 травня у Радомишлі відбулись урочисті лінійки з нагоди завершення навчального року. Свято останнього дзвоника не вдалося зіпсувати негоді, і лише деякі школи перенесли традиційне місце святкування зі шкільного двору у приміщення.
26 Травня, 2017 р., 14:30
У квітні 1995 р. Генеральна конференція ЮНЕСКО заснувала Всесвітній день книги і авторського права, який щорічно відзначається з 1996 року.  Головна мета свята  – привернути увагу як державних органів, так і широкої публіки до книг, як джерел отримання знань, засобів комунікації, які залишаються основою активної освіти й критичного мислення, незважаючи на стрімкий розвиток більш складних джерел інформації.
25 Травня, 2017 р., 07:27
Упродовж багатьох років у нашому місті питання негативного впливу стоків на навколишнє середовище залишалось невирішеним. МКП «Водоканал», на балансі якого знаходяться очисні споруди, шукає можливості здійснити їх реконструкцію.
24 Травня, 2017 р., 10:41
Історико-культурний комплекс «Замок-музей «Радомисль» - перлина стародавнього королівського шляху «VIA REGIA», що з’єднував вісім європейських країн – Іспанію, Францію, Нідерланди, Німеччину, Польщу, Литву, Білорусь і Україну. Комплекс першим з українських історичних, туристичних та культурних об’єктів отримав диплом та став учасником культурного шляху «VIA REGIA», що реалізується Радою Європи.
22 Травня, 2017 р., 12:39
Міський голова Олег Соболевський назвав відновлення дорожньої інфраструктури міста начасі одним з найгостріших питань у Радомишлі. Окрім непрезентабельного зовнішнього вигляду центральної частини міста та зайвих фінансових витрат водіїв, неякісне дорожнє полотно може стати причиною і більшого лиха. "Частина вулиці Міськради була у такому стані, коли латати уже нічого. - пояснює міський голова - Таким чином, було вирішено підготувати проект капітального ремонту даної частини вулиці і подати його на розгляд депутатів".
18 Травня, 2017 р., 15:49
Багато хто з жителів нашого міста і гадки не мають, що таке мотокрос. Мотокрос – це військово-технічний вид спорту по пересічній місцевості. Для цього створюються спеціальні треки, по яких на спортивно-кросових мотоциклах долають круті спуски, підйоми, повороти і стрибки з трамплінів.
15 Травня, 2017 р., 15:38
КП «Благоустрій міста» зробив перший крок у впровадженні в місті роздільного збору побутових відходів. За кошти, виділені міською радою, комунальне підприємство вже придбало контейнери-сітки для пластикових пляшок, а також євроконтейнери для інших сухих відходів. Баки встановлено на спеціально обладнаних майданчиках у кількох мікрорайонах міста. Як пояснюють комунальники, місця обирали, зважаючи на кількість мешканців та наявність достатньої кількості місця і зручність під'їзду спецтранспорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних