Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Березня, 2017 р., 16:04
У рамках виконання міської цільової Програми військово-патріотичного виховання на 2016-2020 р, у Радомишльській гімназії розпочато ремонт тиру. Ремонтні роботи проводяться у тісній співпраці з ДПТНЗ "Радомишльський професійний ліцей", адже 7 учнів, згідно підписаного договору, проходять тут виробничу практику. 
01 Березня, 2017 р., 10:49
З нагоди дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і до 28-ї річниці з дня виведення радянських військ з Афганістану та завершення там бойових дій працівники міської бібліотеки підготували презентацію книги лауреата Міжнародної Нобелівської премії Світлани Алексієвич «Цинкові хлопчики».
23 Лютого, 2017 р., 10:29
З метою відзначення трудових колективів, окремих працівників підприємств, організацій, установ, закладів різних форм власності та підпорядкування, фізичних осіб-підприємців, громадян, представників політичних, громадських організацій за заслуги у розвитку м. Радомишля, у сфері економіки, культури і мистецтва, фізкультури і спорту, туризму, соціального захисту, медицини і освіти, охорони конституційних прав і свобод людини, захисту Вітчизни, благодійництва та меценатства тощо, на підставі ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міською  радою засновано Почесну грамоту Радомишльської міської ради.
22 Лютого, 2017 р., 15:10
На 17 сесії міської ради було прийнято "Програму підтримки та розвитку діяльності Радомишльської районної організації Товариства Червоного Хреста на 2017-2018 рік на території міської ради" і виділенно 30 тис.грн.
20 Лютого, 2017 р., 13:03
Лютий  2014 року – найтрагічніші дні Євромайдану. За лічені години Україна втратила одних із найкращих своїх синів.
20 Лютого, 2017 р., 11:48
У районному будинку культури відбулися урочистості, якими вшанували ветеранів воїнів-інтернаціоналістів, що виконували свій  бойовий обов'язок за межами нашої країни.
20 Лютого, 2017 р., 06:33
Радомишльською міською радою придбано 35 євроконтейнерів для сміття та проведено електронну закупівлю в системі публічних закупівель «Прозоро» сміттєвоза із заднім завантаженням ВЛІВ МЕДІУМ  для наведення чистоти та порядку у нашому місті.
20 Лютого, 2017 р., 06:16
Зима видалася дуже сніжною, тому працівники КП «Благоустрій міста» систематично працюють для тогоЮ щоб пішоходам та транспортним засобам було зручно рухатись вулицями міста.
17 Лютого, 2017 р., 11:40
Вода – необхідний компонент життя. Воду ми п’ємо, з неї готуємо їжу, в ній купаємося, використовуємо в побуті. Без води людина не може жити! Одна людина в середньому споживає близько 600т прісної води за рік, ще 200т щорічно їй потрібно на санітарні цілі. Багато років тому назад вода в наших річках і озерах була чистою. З кожним роком вона стає дедалі бруднішою і бруднішою. Колись наші дідусі та бабусі могли спокійно користуватися водою з річки, озера або джерела, а сьогодні не завжди в них можна навіть купатися.  
15 Лютого, 2017 р., 05:54
15 лютого - День, присвячений воїнам, що виконували інтернаціональний обов’язок за межами кордонів Батьківщини. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних