Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Червня, 2017 р., 09:41
З нагоди Вашого професійного свята - Дня медичного працівника, прийміть сердечну подяку за Вашу віддану працю, професійність, високу моральність та лікарську честь. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру в майбутнє, полегшують біль і страждання тих, хто потребує допомоги.
14 Червня, 2017 р., 10:13
Професійно підготовлений солдат-контрактник – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
13 Червня, 2017 р., 09:43
Ремонт вулиці Русанівської передбачає проведення ряду підготовчих робіт, які будуть проводитись у декілька етапів.  Першим з них, є очищення вулиці від суміші відсіву, якою було підсипано проїзджу частину, за рішенням депутатів попереднього скликання.
12 Червня, 2017 р., 11:10
Хорошим подарунком для радомишлян до Дня міста стало відновлення проїзджої частини вулиці Міської ради. Наразі роботи тривають, і вже невдовзі пішоходи також зможуть оцінити відремонтований тротуар з асфальтобетонним покриттям.
08 Червня, 2017 р., 10:24
Традиційно, День міста радомишляни відзначають разом зі світлим християнським святом Трійці.  У день, коли віряни всієї України вбирають оселі у зелень та освячують букети з м’яти, любистку, чебрецю та багатьох інших запашних трав, а в храмах просять в молитвах, щоб Господь їх долучив до благодаті Святого Духа – у церквах нашого міста молились ще й за Радомишль та його жителів, за процвітання та добробут міста і городян.
07 Червня, 2017 р., 09:34
У святкуванні Дня міста вже не один рік поспіль беруть участь працівники міської бібліотеки. Цього року для радомишлян та гостей міста бібліотекарі організували перегляд краєзнавчої літератури під назвою «Цвіти, будь вічно молодий, мій Радомишль: минулий і сучасний».
04 Червня, 2017 р., 06:54
Сьогодні кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об'єднує усіх, кому дорогий наш Радомишль. Його святкує кожен, хто вважає наше маленьке місто своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди.
02 Червня, 2017 р., 06:06
Допоки триває капітальний ремонт дороги по вул. Міської Ради, розпочато також ямковий ремонт дорожнього покриття по одній з найширших вулиць нашого міста - вулиці Присутственій. Найбільш розбиті ділянки дороги, а місцями і тротуару, очищають від бруду, та зачищають ями для того, щоб ремонт був якісним і покриття протрималось якомога довше. 
01 Червня, 2017 р., 06:26
Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Шановні батьки, кожен погодиться, що немає більшого щастя, ніж триматись за маленькі долоньки, радіти першим крокам дитини, бачити в її оченятах себе. Це надзвичайно велике щастя, і, водночас, велика відповідальність. Я безмежно вдячний вам за виховання дітей. За те, що вкладаєте у них усю душу, усе серце, за турботу і переживання, за безсонні ночі, за те, що ростите їх достойними людьми.
31 Травня, 2017 р., 22:43
Щорічно наприкінці травня у всіх слов'янських країнах урочисто прославляють рівноапостольних братів Кирила і Мефодія – творців слов'янської писемності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних