Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

План заходів святкування Дня міста

Дата: 29.05.2017 20:47
Кількість переглядів: 1787

Незабаром розпочнуться загальноміські заходи з нагоди відзначення Дня міста Радомишля. Як повідомила секретар міської ради Валентина Легенчук, вже затверджено попередню програму святкових заходів, які пройдуть  04 червня.

Фото без опису

 

Серед основних – Молебень у храмах міста за місто Радомишль та його жителів, за процвітання та за Україну, які відбуватимуться  04 червня з 10:00 ранку до 12:00 години. Також з 10:00 до 15:00 год на міському стадіоні триватиме вже традиційний кубок міста з футболу. Тим часом о 10:30 поруч з соборною площею стартуватиме квест для дітей учасників АТО «Діти України прагнуть миру», а творча малеча матиме можливість взяти участь у конкурсі «Радомишль очима дітей» у міському парку, малюючи рідне місто на асфальті.

З 11:00 на протязі дня працюватимуть майстри мехенді та аквагриму, вимальовуючи бажаючим різноманітні візерунки хною або спеціальною фарбою для тіла. О 12:00  розпочнеться виставка виробів гуртків СЮТ, СЮН, БДТ, народних майстрів, а виставка міської бібліотеки: «Книги ювіляри 2017року», читальний зал під відкритим небом. Окрім того гості та жителі міста зможуть ознайомитись з роботами конкурсантів І міського фотоконкурсу для школярів на тему «Радомишль - наш дім».

З 11:30 по 13:45 триватиме у міському парку надзвичайно барвисте та цікаве дитяче мистецьке свято «Країна мрій», після чого перед глядачами виступить народний аматорський колектив ветеранів Радомишльської міської ради «Пісні моєї душі».

Урочистості офіційної частини свята  розпочнуться о 15:00 і вже о 15:30 на паркову сцену вийдуть артисти  Житомирської обласної філармонії ім. С.Ріхтера, щоб привітати  жителів та гостей нашого старовинного міста. Гала-концерт завершиться о 17:00 урочистою церемонією нагородження радомишлян, які своїми досягненнями прославляють наш край, чи з дня у день  намагаються зробити наше місто кращим. Традиційно, буде також підведено підсумок щорічного  конкурсу  на  кращий   благоустрій  власного подвір’я «Радомишль -  наш дім».

Звертаємо увагу, програмою  передбачено, що з  17:00 до 18:00 усім діткам буде запропоновано безкоштовну солодку вату та катання на паровозику.

З 17:40 радомишлян вітатиме талановитий та творчий колектив музичної школи, пізніше виступлять найкращі колективи та виконавці  районного будинку культури, а згодом розпочнеться  сольний концерт Віталія Домбровського. Музично-танцювальні розваги завершаться приємною несподіванкою о 22.00.

Всі зміни в програмі заходів, які можуть відбутися, обов’язково будуть опубліковуватись на офіційному сайті Радомишльської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних