Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Квітня, 2017 р., 11:54
Кожен з нас бажає жити у затишному, гарному і чистому місті. Квітучі клумби, доглянуті газони і дерева, прибрані вулиці та охайні фасади будинків  – саме таким ми хочемо бачити  щодня наше місто.  Тому, незважаючи на обмежені можливості місцевого бюджету, Радомишльська міська рада усі зусилля спрямовує на забезпечення санітарного благополуччя мешканців міста. Так, було проведено електронну закупівлю в системі публічних закупівель ProZorro і, завдяки тісній співпраці з Радомишльською РДА, було придбано сміттєвоз із заднім завантаженням ВЛІВ МЕДІУМ. 
17 Квітня, 2017 р., 17:57
У цей весняний День премудрості та ласки Господньої, ми відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя. Тож,  з вдячністю за величний подвиг Сина Божого, який Він здійснив задля перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, віри над безнадією, піднесімо молитви до Спасителя, щоб Він благословив нашу державу, послав нашому народові духовне оновлення, мир, злагоду і достаток.
13 Квітня, 2017 р., 11:26
12 квітня у місті відбулася Всеукраїнська акція  на честь Героїв Майдану, Героїв АТО, заради миру і перемоги України. З самого ранку у сквері біля будівлі радомишльської районної адміністрації замайоріли сотні прапорів, на яких залишили свої побажання сотні міст нашої держави. На протязі дня кожен охочий міг долучитись до акції і написати свої найсвітліші думки на прапорі нашого міста.
12 Квітня, 2017 р., 14:51
Саме під таким гаслом пройшло прибирання міського парку представниками релігійних громад, а саме Церкви Євангельських Християн Баптистів, Церкви Адвентистів Сьомого дня, Церкви "Спасіння", Церкви "Перемога". Міська рада висловлює вдячність пасторам Огородніку О.Л., Сокуренко О.Д., Олійнику В.В., Ашихіну Ю.Б., які в рамках власних програм, бажаючи прийняти активну участь у соціальному та культурному житті міста, зробили важливий вклад у благоустрій міста.
10 Квітня, 2017 р., 17:07
За І квартал цього року районна організація Товариство Червоного хреста одержала від спонсорів та благодійного фонду «Святого Пантелеймона» допомоги в натуральному вигляді на суму 17 174,72 грн, а саме: постіль, ковдри, подушки, пледи, одяг та взуття, предмети домашнього вжитку, іграшки, продукти харчування.
10 Квітня, 2017 р., 15:22
До Всесвітнього дня поезії працівниками міської бібліотеки було проведено поетичну годину «Поліський Орфей» для учнів 10 класу Радомишльської гімназії, приурочену до 80-ліття від дня народження українського поета-земляка Валентина Грабовського. На заході учні мали змогу ознайомитись з  непересічним талантом нашого земляка, послухати його поезію.
06 Квітня, 2017 р., 08:27
В рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» 20 березня стартувала у нашому місті весняна толока. Виконавчий комітет Радомишльської міської ради запрошує навчальні заклади, громадські організації, установи, орендарів, населення, підприємців взяти участь у місячнику з весняного прибирання міста, який триватиме до 24 квітня.
05 Квітня, 2017 р., 11:52
Радомишльський районний сектор Управління ДСНС України у Житомирській області стурбований ситуацією, що склалася цього року на території нашого міста та району. Незважаючи на проведену профілактичну роботу, з початку року зареєстровано 20 пожеж, внаслідок яких загинула 1 людина. Матеріальні збитки сягнули понад 900 тис.грн.
05 Квітня, 2017 р., 11:35
Щороку 22 березня відзначається Всесвітній День води, яке було започатковане 1993 року для вирішення глобальних проблем нестачі питної води на планеті та збереження водних ресурсів. Це свято дає можливість нагадати людству про важливість водних ресурсів для навколишнього природного середовища та підвищити розуміння важливості збереження екологічно чистого стану водних ресурсів для створення безпечних умов життєдіяльності населення.
04 Квітня, 2017 р., 13:52
Погіршення стану дорожньогго покриття протягом осінньо-зимового періоду вже стало сумною традицією, причому не лише у нашому місті. За дорученням міського голови Олега Соболевського, з настанням стабільно теплої погоди, працівники КП "Благоустрій міста" розпочали виконання поточних ремонтів найбільш аварійних ділянок доріг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних