Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Квітня, 2024 р., 15:24
Конгрес Сполучених Штатів Америки зробив наступний важливий крок задля надання Україні пакету допомоги у понад 60 мільярдів. Відповідне рішення ухвалив Сенат.   Попри усі намагання російських пропагандистів Америка продемонструвала усьому світу свою беззаперечну підтримку України в боротьбі проти тоталітаризму. Американські конгресмени та сенатори разом з європейськими лідерами, Президентом  України та його командою підтвердили непорушність коаліції демократичних країн та готовність боротись с путинським режимом до нашої Перемоги.   Наступний крок – підпис Президента США Джо Байдена, який неодноразово наголошував на необхідності виділення цієї допомоги. Військові спроможності України, артилерія та ППО є вкрай важливими інструментами для якнайшвидшого відновлення справедливого миру. Наші військові потребують боєприпасів вже сьогодні. Це дозволить стримати наступ ворога та відкинути його.
23 Квітня, 2024 р., 09:54
У період з 7 по 20 квітня 2024 року у Житомирському районі проходили зональні змагання з футзалу в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
23 Квітня, 2024 р., 09:48
Навіщо відстежувати, що впливає на твої емоції протягом дня? Як це може вплинути на покращення твого стану? Більше про трекер настрою та його приклади — читай в каруселі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних