Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Квітня, 2017 р., 11:35
Щороку 22 березня відзначається Всесвітній День води, яке було започатковане 1993 року для вирішення глобальних проблем нестачі питної води на планеті та збереження водних ресурсів. Це свято дає можливість нагадати людству про важливість водних ресурсів для навколишнього природного середовища та підвищити розуміння важливості збереження екологічно чистого стану водних ресурсів для створення безпечних умов життєдіяльності населення.
04 Квітня, 2017 р., 13:52
Погіршення стану дорожньогго покриття протягом осінньо-зимового періоду вже стало сумною традицією, причому не лише у нашому місті. За дорученням міського голови Олега Соболевського, з настанням стабільно теплої погоди, працівники КП "Благоустрій міста" розпочали виконання поточних ремонтів найбільш аварійних ділянок доріг.
27 Березня, 2017 р., 12:04
20 березня 2017 року у Міністерстві екології і природних ресурсів України відбулася зустріч міського голови Олега Соболевського, директора МКП «Водоканал» Руслана Демчука та народного депутата Павла Дзюблика з Державним секретарем Міністерства екології та природних ресурсів України Геннадієм Дмитренком з приводу виділення коштів на природоохоронні заходи.
27 Березня, 2017 р., 11:38
23 березня 2017 року на базі дошкільного навчального закладу № 7 «Дзвіночок» відбулося засідання районного методичного об’єднання для вихователів ДНЗ  з проблеми «Соціальна та фінансова освіта дошкільників». На даному методичному заході були присутні вихователі ДНЗ міста та району.
23 Березня, 2017 р., 07:46
Впродовж лютого-березня тривала цьогорічна першість міста з шахів. Змагання проведено за сприянням міського голови Олега Соболевського в шахово-шашковому клубі СК «Динамо». Кімнату для тренувань та змагань надано відділом молоді та спорту. До речі, також проводилась зимова спартакіада лісівників з цих видів спорту.
21 Березня, 2017 р., 13:25
Чисте довкілля є дуже важливим для комфортного життя. Акція з прибирання сміття проводиться з метою об’єднання людей у всьому світі для боротьби з проблемою накопичення сміття і залучення уваги громадськості до захисту навколишнього природного середовища. Захід такого формату проводиться в Україні не один рік поспіль, тому продовжуємо традицію проведення акції «Зробимо Україну чистою разом!»  у 2017 році.
20 Березня, 2017 р., 14:59
15 березня виконавчим комітетом радомишльської міської ради, розглянувши письмове звернення директора КП «Благоустрій міста» Радомишльської міської ради», лист директора МКП «Водоканал» та лист директора ПП «Житлоремсервіс-9», було затверджено коригування тарифів на послуги, що надають дані підприємства.
20 Березня, 2017 р., 12:43
Дружня зустріч відбулася між вихованцями судномодельних гуртків Центру науково-технічної творчості (м. Коростишев) та Станції  юних техніків ( м. Радомишля).
16 Березня, 2017 р., 13:44
Професійно-технічна осві­та є дійсно важливою і для розвитку регіону, де знаходиться професійно-технічний навчальний заклад. Якщо не буде професійно-технічної освіти, то не бу­де швачки, кухаря, муляра, столяра, електрогазозварника.Не буде звичайних робітників, які матимуть базові навички для створення добробуту у місті.
14 Березня, 2017 р., 10:43
10.03.2017 р. в системі електронних петицій на офіційному сайті міської ради, юристом ВО «Свобода» Таісією Василюк, була створена петиція  «Про не перенесення дитячого майданчику ,,Рошен,, в інше місце». Cама пані Василюк не приховує, що ця інформація взята із «чуток на вулиці», а простіше сказати, побудована на плітках.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних