Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення виконавчого комітету Радомишльської міської ради до жителів міста, керівників установ, організацій, підприємств, релігійних громад, політичних і громадських організацій з проведення місячника по благоустрою

Дата: 21.03.2017 13:25
Кількість переглядів: 939

Чисте довкілля є дуже важливим для комфортного життя. Акція з прибирання сміття проводиться з метою об’єднання людей у всьому світі для боротьби з проблемою накопичення сміття і залучення уваги громадськості до захисту навколишнього природного середовища. Захід такого формату проводиться в Україні не один рік поспіль, тому продовжуємо традицію проведення акції «Зробимо Україну чистою разом!»  у 2017 році.

 

Шановні мешканці міста, виконавчий комітет Радомишльської міської ради в рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» запрошує навчальні заклади, громадські організації, установи, орендарів, населення, підприємців взяти участь у місячнику з весняного прибирання міста, який буде проведений з 20 березня 2017 року до 24 квітня 2017 року.

Зокрема, планується висадити нові зелені насадження, прибирання доріг, вулиць, парків, скверів, ринків, цвинтарів, житлових будинків, дитячих та спортивних майданчиків, зупинок громадського транспорту, територій підприємств, установ і організацій  незалежно від їх форм власності.

А 31 березня 2017 року підтримаймо екологічну акцію з прибирання  нашого міста Радомишля! Приймемо участь у заходах, метою яких є прибирання території та благоустрій міста.

Ваша підтримка надасть змогу провести Всеукраїнську акцію «Зробимо Україну чистою разом!» на високому рівні та зробити вагомий внесок для підтримання чистоти і порядку в нашому рідному місті!

Нехай для Вас, дорогі радомишляни,  у ці дні гаслом стануть слова: «Хай небо буде мирним, а Україна – чистою!».

 

Рішення виконавчого кометету №201 "Про проведення Весняної толоки - місячника по озелененню та благоустрою міста" => читати повністю

Заходи весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного   стану міста Радомишля у 2017 році  => Додаток 2 читати повністю

Закріплення територій  для прибирання за організаціями, установами, підприємствами міста => Додаток 3 читати повністю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних