Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Екологічна година "Хай вічно струмує чиста вода"

Дата: 05.04.2017 11:35
Кількість переглядів: 1085

Щороку 22 березня відзначається Всесвітній День води, яке було започатковане 1993 року для вирішення глобальних проблем нестачі питної води на планеті та збереження водних ресурсів. Це свято дає можливість нагадати людству про важливість водних ресурсів для навколишнього природного середовища та підвищити розуміння важливості збереження екологічно чистого стану водних ресурсів для створення безпечних умов життєдіяльності населення.

Фото без опису

 

 У цьому році Всесвітній день води  проходить під гаслом «Стічні води», адже вода має вирішальне значення  для цілісності навколишнього середовища, здоров’я і благополуччя людства.

З метою відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів  в міській бібліотеці пройшла екологічна  година « Хай вічно струмує чиста вода».

Фото без опису

Бібліотекар Волинець Н.В. розповіла учням 7-А класу Радомишльської  гімназії про важливість води у  нашому житті. Про унікальні властивості  найдивовижнішої речовини на Землі, присутні дізналися з уривків документального  фільму «Вода».

Фото без описуБібліотекар Малецька Р.О.  розповіла про водні ресурси Радомишльського району. Далі учні мали змогу переглянути відео про екологічні проблеми води в Україні, дізналися цікаві факти про воду, та про експерименти, які з нею можна проводити.

На останок бібліотекар Малецька Р.О. ознайомила присутніх з  матеріалами книжкової виставки «Хай вічно струмує чиста вода».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних