Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Кому і для чого потрібні петиції!? …

Дата: 14.03.2017 10:43
Кількість переглядів: 1100

10.03.2017 р. в системі електронних петицій на офіційному сайті міської ради, юристом ВО «Свобода» Таісією Василюк, була створена петиція  «Про не перенесення дитячого майданчику ,,Рошен,, в інше місце». Cама пані Василюк не приховує, що ця інформація взята із «чуток на вулиці», а простіше сказати, побудована на плітках.

Фото без опису

 

У зв’язку з тим, що петиція містить відверто неправдиву інформацію, вважаємо за доцільне звернути увагу радомишлян на факти, тому що, базуючить на «плітках» та «чутках» вона не може сприйматись громадськістю міста як достойна уваги. Поява ж подібної інформації в ЗМІ направлена виключно для дескридитації міської ради та депутатського корпусу з метою створення власного «позитивного іміджу» як борця з корупцією.

Текст петиції:

«Останнім часом по місту поширюються чутки про перенесення дитячого майданчику ,,Рошен,, поблизу бувшої швейної фабрики. Задля викупу земельної ділянки. Окрім того - деякими депутатами Радомишльської міської ради робився наголос, що до них звертались батьки про перенесення ігрового майданчику на територію парку, в зв;язку з тим, що майданчик знаходиться поруч з автомобільним шляхом і це небезпечно для дітей. Вважаю проблему надуманою і необгрунтованою.»

КП «Благоустрій міста» систематично проводить роботи щодо ремонту та впорядкування дитячого грального комплексу. До міської ради не надходили звернення батьків про перенесення ігрового майданчику на територію парку або будь-яке інше місце, в зв’язку з тим, що майданчик знаходиться поруч з автомобільним шляхом і це небезпечно для дітей або з будь-якої іншої причини.  Крім того питання, щодо перенесення дитячого майданчика «Рошен» не виникало і не розглядалося ні на виконкомах міської ради, ні на засіданнях постійних комісій міської ради, ні на сесіях міської ради. Про викуп земельної ділянки, на якій розташований дитячий гральний комплекс мова йти не може, оскільки ділянка, що межує з дитячим майданчиком «Рошен» не входить в територію, яка надана власнику приміщення, де наразі проводиться реконструкція.

PS: Шановні громадяни міста! Система електронних петицій створена для того, щоб громадяни мали можливість висловлювати свою громадську позицію, надавати пропозиції задля покращення умов у місті, а не для поширення чуток, задля збурення людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних