Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Проблеми зі сміттям тепер вирішуватимуться простіше

Дата: 19.04.2017 11:54
Кількість переглядів: 1004

Кожен з нас бажає жити у затишному, гарному і чистому місті. Квітучі клумби, доглянуті газони і дерева, прибрані вулиці та охайні фасади будинків  – саме таким ми хочемо бачити  щодня наше місто.  Тому, незважаючи на обмежені можливості місцевого бюджету, Радомишльська міська рада усі зусилля спрямовує на забезпечення санітарного благополуччя мешканців міста. Так, було проведено електронну закупівлю в системі публічних закупівель ProZorro і, завдяки тісній співпраці з Радомишльською РДА, було придбано сміттєвоз із заднім завантаженням ВЛІВ МЕДІУМ. 

Фото без опису

 

Фото без опису

Також з міського бюджету нещодавно було виділено кошти на закупівлю 35 євроконтейнерів для сміття та 10 сітчастих  контейнерів для збору ПЕТ пляшок.

Фото без опису

Проводячи попереднє опитування міська рада пропонує жителям міста прийняти участь у обговоренні та наданні пропозицій стосовно визначення та облаштування майданчиків для встановлення нових сміттєвих контейнерів в місті.А також звертається з проханням: "Не будьте байдужими! Пам’ятайте, що чистота і затишок в рідній оселі залежить не лише від комунального підприємства міста, але й від усіх Вас. Поважайте свою і чужу працю!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних