Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

До Всесвітнього дня поезії

Дата: 10.04.2017 15:22
Кількість переглядів: 1044

До Всесвітнього дня поезії працівниками міської бібліотеки було проведено поетичну годину «Поліський Орфей» для учнів 10 класу Радомишльської гімназії, приурочену до 80-ліття від дня народження українського поета-земляка Валентина Грабовського. На заході учні мали змогу ознайомитись з  непересічним талантом нашого земляка, послухати його поезію.

Фото без опису

 

Під час заходу бібліотекар представила   розгорнуту книжкову виставку під назвою «Мінливе й вічне слово поезії», у якій представлені шедеври світової та української лірики, а також поетів Житомирщини і ювіляра Валентина Грабовського.

Фото без опису Фото без опису

Для учнів 6-А класу гімназії працівники бібліотеки провели поетичну годину «Мінливе і вічне слово поезії» на яку запросили місцеву поетесу Євгенію Степанівну Кравчук. Вона розповіла присутнім  про те, коли вперше прийшла до неї Муза, поділилась спогадами про дитинство, і родину, дала поради тим, хто  хоче писати вірші. В її розповідь впліталася яскравою канвою поезія написана в різні періоди життя.

Фото без описуНа заході учні мали змогу продемонструвати і свої проби пера. Так,зокрема, Петлицька Вероніка прочитала гумореску «Бовдурець».

Фото без описуЄвгенія Степанівна не тільки чудово пише вірші, а й чудово вишиває. У цьому присутні переконалися, коли ознайомились із роботами мисткині.

Фото без описуЗустріч пройшла в атмосфері взаєморозуміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних