Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльський районний сектор Управління ДСНС України у Житомирській області інформує

Дата: 05.04.2017 11:52
Кількість переглядів: 1555

Радомишльський районний сектор Управління ДСНС України у Житомирській області стурбований ситуацією, що склалася цього року на території нашого міста та району. Незважаючи на проведену профілактичну роботу, з початку року зареєстровано 20 пожеж, внаслідок яких загинула 1 людина. Матеріальні збитки сягнули понад 900 тис.грн.

Фото без опису

 

Переважною більшість загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні та експлуатації пічного опалення, а також недоліки конструкції та виробництва і коротке замикання електроприладів та проводів. Крім того зафіксовано 5 пожеж, причиною яких стало необережне поводження з вогнем при інтенсивному спалюванні сміття та сухої рослинності, внаслідок чого вогонь знищив 3 будівлі і наніс значні матеріальні збитки.

Як ми бачимо з вищезазначених випадків, більшість пожеж виникли через нехтування правилами пожежної безпеки деякими громадянами та через  їх впевненість у тому, що біда їх омине.Тож рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними при поводженні з вогнем та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки. Адже нехтування громадянами простих правил призводить до знищення роками нажитого майна, а іноді і до травмування чи до загибелі людини.

Дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. Якщо ж пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних