Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Шановні працівники медичної галузі міста!

Дата: 16.06.2017 09:41
Кількість переглядів: 881

З нагоди Вашого професійного свята - Дня медичного працівника, прийміть сердечну подяку за Вашу віддану працю, професійність, високу моральність та лікарську честь. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру в майбутнє, полегшують біль і страждання тих, хто потребує допомоги.

Фото без опису

 

Саме у ваших руках щодня опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від вашого рівня кваліфікації і призначеного лікування, але й від вашої психологічної підтримки і проявленого милосердя. Ваш професіоналізм та відданість справі – це запорука кращого майбутнього України, адже здоров'я нації – наше найбільше багатство.

Сьогодні, підтримку галузі охорони здоров’я, міська влада вважає одним із пріорітетних своїх завдань.  Переконаний, що, втілюючи крок за кроком необхідні зміни, ми досягнемо, підвищення соціального статусу медичного працівника.

Переконаний, що ми зуміємо піднести цю життєво важливу сферу на якісно новий рівень, виправдати всі ваші надії та сподівання і медичне обслуговування в нашому місті  буде не тільки якісним і високотехнологічним, але і доступним для усіх верств населення. Ще одне важливе наше спільне  завдання – формувати в українців культуру здоров’я і активно пропагувати здоровий спосіб життя.

Зі словами щирої вдячності звертаюся сьогодні до наших дорогих ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. Особливо приємно сьогодні відзначити молодих спеціалістів, які вже здобули заслужену повагу і авторитет.

Щастя Вам і добра!  Міцного вам здоров’я  успіхів у реалізації життєвих планів і нових вагомих здобутків на благо нашого міста.

З повагою, міський голова           Олег Соболевський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних