Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання міського голови з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2017 06:26
Кількість переглядів: 999

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Шановні батьки, кожен погодиться, що немає більшого щастя, ніж триматись за маленькі долоньки, радіти першим крокам дитини, бачити в її оченятах себе. Це надзвичайно велике щастя, і, водночас, велика відповідальність. Я безмежно вдячний вам за виховання дітей. За те, що вкладаєте у них усю душу, усе серце, за турботу і переживання, за безсонні ночі, за те, що ростите їх достойними людьми.

Фото без опису

Я завжди стверджував і буду стверджувати, що в нашому місті живуть найкращі і найталановитіші маленькі радомишляни. Дивлячись на наше підростаюче покоління, я упевнений, що майбутнє міста та майбутнє усієї країни – в надійних руках!

Дорогі діти! Ви у нас найкращі, найталановитіші, найрозумніші і ще багато у чому найперші. Будьте слухняними, ввічливими, добрими і тоді обов'язково усі ваші мрії здійсняться. А ми, дорослі, зробимо усе для того, щоби так і було!

Нехай доля наших дітей складається легко. Нехай щодня усі вони відчувають мамине тепло, ласку і батькове міцне плече. Хочу, щоб наші сини й доньки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо в майбутньому бачити здоровими, розумними, мудрими! Нехай зростають вони здоровими, щасливими. Нехай  квітне наше місто у посмішках наших дітей!

З повагою міський голова                           Олег Соболевський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних