Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

В місті триває поточний ремонт дорожнього покриття

Дата: 05.07.2017 11:13
Кількість переглядів: 974

Актуальність ремонту доріг у місті важко перебільшити чи переоцінити. Багато років поспіль "не доходили руки", щоб підремонтувати асфальтобетонне покриття переважної більшості вулиць Радомишля. Міський голова Олег Соболевський пояснює, що для того, щоб вирішити проблему з дорогами на тому якісному рівні, якого хотілось би, необхідно повністю зняти пошкоджене покриття, регенерувати основу, і лише тоді наносити необхідну кількість шарів асфальту, згідно класифікації дороги. Болюче питання виділення коштів на такі проекти, часто блокує усі починання і, тому вкотре доводиться повертатись до поточних ямкових ремонтів. 

Рішенням № №357 від 30.03.2017 а також №398 від 14.06.2017 «Про затвердження зведених кошторисних розрахунків» депутати міської ради затвердили робочі проекти та зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва по даному проекту.  А саме, на сесіях було затверджено  зведений кошторисний розрахунок поточного ремонту тротуару та асфальтобетонного покриття по вулицях: Велика Житомирська, Толбухіна, Незалежності, Воїнів Інтернаціоналістів.

Працівники підрядної організаціі уже проводять підготовчі роботи і обіцяють, незважаючи на вибрики природи швидко і якісно завершити замовлені роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.