Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вчора в міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Дата: 15.11.2019 10:54
Кількість переглядів: 608

 

Вчора вшановували   тих, хто, не покладаючи рук, працює у полі, чесною самовідданою працею творить найдорожче – хліб. Хто взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, примножувати її славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

Це свято традиційно підсумовує копітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства району.

У заходах взяли участь голова районної ради Олександр Потієнко, заступник Радомишльського міського голови Світлана Ковальчук, керівник апарату районної державної адміністрації Володимир Сташенко.

Вони висловили щиру вдячність хліборобам, механізаторам, тваринникам, спеціалістам, керівникам господарств та всім тим, хто щоденно своєю сумлінною працею забезпечує населення продуктами харчування, привітали ветеранів, для яких шматочок духмяного хліба  завжди  був підтвердженням святого обов’язку  перед рідною землею. Побажав сільським трудівникам міцного здоров’я, радості, щоб  щедра осінь обдаровувала   своїми плодами, приносила  в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя.

Далі керівники району нагородили Почесними грамотами найсумлінніших працівників галузі, за вагомі трудові досягнення, високі показники у сільськогосподарському виробництві та з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Працівники культури та дитячі танцювальні колективи подарували гарний настрій своїм святковим концертом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.