Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Як працівники культури відзначили професійне свято

Дата: 13.11.2019 11:27
Кількість переглядів: 672

9 листопада разом із Днем української писемності та мови Україна відзначає Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

Напередодні професійного свята, в приміщенні міського Будинку культури, відбулося урочистості, присвячені професійному святу працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Слова щирих і сердечних вітань на адресу працівників клубних, бібліотечних, музейного закладів, викладачів дитячої музичної школи Радомишльської громади та району, майстрів народного мистецтва прозвучали від міського голови Володимира Тетерського, голови районної ради Олександра Потієнка.

 «Щиро вітаю усіх, хто за покликанням серця присвятив своє життя, найважливішій зі сфер – культурі!

Культура та мистецтво є основою розвитку народу, нації, незримою силою, формуючою унікальну особистість кожної людини. В складні моменти саме культура стає генератором сили, вона лікує, надихає та дарує крила.

Кропітка, самовіддана, часто жертовна робота працівників культурної сфери без перебільшення рятує душі», – наголосив Володимир Романович Тетерський

Окрім цього очільники міста та району вручили Почесні грамоти міської та районної рад кращим працівникам культури Радомишльської громади та району. На святі була вручена і Почесна грамота Житомирської обласної ради.

З привітальним словом виступила начальник міського відділу культури Ірина Жарук, яка побажала усім здоров’я, віри, терпіння й розуміння, та вручила подяки працівникам за багаторічну працю у галузі культури.

Цього дня працівників культури розважав талановитий ведучий Олександр Вітер, а вони насолоджувалися святом: вікторинами, розважальними номерами, концертом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.