Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Придбано житло для молодих спеціалістів

Дата: 14.11.2019 10:01
Кількість переглядів: 1049

  Про кризу в галузі медицини нашого району ми почали говорити конкретно в цьому році. Медичній сфері нашого району, громаді бракує молодих фахівців. Про їх заохочення  говорилось і на громадських слуханнях та на сесіях міської ради.

         18.04.2019 року, на сесії міської ради, з міського бюджету на придбання житла молодим спеціалістам лікарям було виділено 270 тисяч гривень.

    На 20 сесії міської ради 01.08.2019 року Радомишльський міський голова Володимир Тетерський запропонував внести до Програми «Місцевих стимулів для медичних працівників закладів охорони здоров’я Радомишльської міської ради на 2019-2021 роки» пропозицію про матеріальне заохочення молодих спеціалістів. Тобто, молодий лікар перший рік, який він відпрацює в галузі медицини нашої громади отримає одноразову грошову допомогу в розмірі дві мінімальні заробітні плати, другий рік – 3 мінімальні з/п, третій рік – 4  мінімальні з/п. Депутати підтримали пропозицію.

         І вже на 22 сесії міської ради, яка відбулась 24 жовтня цього року депутати затвердили рішення № 405 «Про придбання житла молодим спеціалістам» для забезпечення проживання молодих спеціалістів закладів охорони здоров'я Радомишльської міської ради. Квартира знаходиться в м. Радомишль по вулиці Никодимівська. Вартість житла становить 270 тис. грн.

         Отже, гарний старт для молодих фахівців покладено. Радомишльська міська рада на чолі з міським головою Володимиром Тетерським і надалі буде приділяти постійну увагу галузі медицини та іншим соціальним сферам.

Фото без описуФото без опису

        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних