Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Травня, 2018 р., 11:12
Після тієї страшної квітневої ночі 1986 року, коли стався вибух на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції, що призвів до страшних наслідків, минуло 32 роки.
02 Травня, 2018 р., 10:37
Повідомленням від 29.03.2018 року було оголошено початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проектах детальних планів територій: “Для визначення містобудівних потреб для будівництва індивідуальних гаражів поблизу житлового будинку за адресою: 12201 Житомирська обл. Радомишльський район, м Радомишль, вул. Щорса, 2”, “Для визначення містобудівних потреб для будівництва індивідуального житлового будинку за адресою: 12201 Житомирська область, Радомишльський район, м. Радомишль, вул. Промислова, 5 Б” “Для визначення містобудівних потреб для будівництва індивідуальних гаражів поблизу житлового будинку за адресою: 12201 Житомирська область, Радомишльський район, м. Радомишль. вул. І. Франка, 2” “Благоустрою та реконструкції існуючих приміщень НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №4 – ДНЗ ім. Самоплавського по вул. Карпенка, 5 в м. Радомишлі, Житомирської області”, “Детальний план території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою вул. Мира, с. Верлок, Радомишльського району, Житомирської області”.
02 Травня, 2018 р., 09:03
Триває  процес розробки стратегії розвитку Радомишльської об’єднаної територіальної громади.
27 Квітня, 2018 р., 12:55
Багато людей міцно пов’язані з  лісом, як із сильним, прекрасним і вічним витвором матінки-природи. На жаль, в останні роки - не вічним.
27 Квітня, 2018 р., 11:01
Вплив індивідуальних якостей працівника на безпеку праці
27 Квітня, 2018 р., 10:30
Тільки у сім’ї дитина може всебічно, гармонійно розвиватися. Держава контролює процес розвитку дітей, захищає їхні права. Якщо у родині не створено умови для нормального розвитку дитини, державою передбачено інші форми виховання, а саме: усиновлення, опіка, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та патронатні сім’ї, як новітня форма сімейного виховання.  26 січня 2016 року Верховною Радою прийнятий Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми», який регламентує функціонування патронатної сім’ї. Патронатний вихователь – це особа, яка за участі інших членів сім’ї надає послуги з догляду, виховання та реабілітації дитини у своїй сім’ї.
27 Квітня, 2018 р., 08:59
10 квітня  2018 року на базі  Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім.І.А.Кочерги  з метою підвищення виконавського рівня хореографічних колективів області  відбувся обласний конкурс  хореографічного мистецтва «У ритмі танцю». У номінації «народний танець» взяли участь  танцювальні колективи «Діти танцю» Міського  Будинку творчості (керівник Глущенко Р.М.) та студія «Радоденс» (керівник  Башук О.Г.). Журі конкурсу відмітило  у виступах  талановитих   юних конкурсантів  міста   збереження   і розвиток  народних традицій  хореографії. Колективи   нагороджені грамотами за участь.
27 Квітня, 2018 р., 08:55
В рамках проведення місячника з благоустрою, було здійснено об’їзд поховань воїнів, які загинули у Другій Світовій війні на землях радомишльського району.
26 Квітня, 2018 р., 09:56
32 роки тому – 26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян. Аварія на ЧАЕС – найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики у світі, яка змінила радіаційну обстановку, екологію, долі людей не тільки на європейському континенті, а й у всьому світі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних