Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Квітня, 2018 р., 12:47
КП «Благоустрій міста» розпочало ямковий ремонт доріг у місті. Використовується комплексна машина МІРА-3, яка може виконувати 3 функції: розігрів старого асфальту, розігрів бітумної емульсії, розігрів дорожнього покриття.
24 Квітня, 2018 р., 14:07
В рамках проведення Всеукраїнської акції до масштабного прибирання, озеленення і благоустрою територій долучились працівники Радомишльської міської ради, установ, організацій, підприємств і навчальних закладів об’єднаної територіальної громади.
23 Квітня, 2018 р., 09:28
23 квітня – Міжнародний день книги та авторського права! Може, не найбiльше, але найкраще диво свiту – це книга. Тiльки подумай: ти читаєш про країну, в якiй нiколи не був, i мовби сам опиняєшся у цiй незнанiй країнi. Розгортаєш книжку про славних косакiв, якi жили давно, декiлька сторіч тому, – й ось вони вже перед тобою; чується передзвiн шабель, iржання бойових коней. Ти наче стаєш незримим учасником усiх подiй, якимось дивом у минулому або майбутньому, мандруючи сторiнками фантастичних творiв...
20 Квітня, 2018 р., 15:28
20 квітня відділ освіти, молоді та спорту зустрічав учасників Всеукраїнської освітньої науково-практичної конференції в міському будинку культури. Привітала присутніх голова Радомишльської районної державної адміністрації Світлана Ковальчук. Заклади освіти об’єднаної територіальної громади презентувала Ольга Самчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради.
19 Квітня, 2018 р., 13:25
Щороку учасниками акції з посадки лісу на Радомишльщині є представники органів влади та громадських організацій.
18 Квітня, 2018 р., 11:29
В даному заході прийняли участь учні загальноосвітніх закладів        м. Радомишля. На розсуд глядачів були представлені гумористичні номери та пародійні мініатюри.
17 Квітня, 2018 р., 15:07
У селі Велика Рача проводяться роботи по капітальному ремонту даху та фасаду сільського Будинку культури Радомишльської об’єднаної територіальної громади.
16 Квітня, 2018 р., 10:27
У суботу, 21 квітня, у радомишльській територіальній об’єднаній громаді проводитиметься щорічна акція  «За чисте довкілля».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних