Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Червня, 2018 р., 13:36
    1 червня 2018 року  в рамках відзначення Дня Захисту Дітей Радомишльським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з адміністрацією, вчителями майбутнього першого класу загальноосвітньої школи № 3 було проведено захід  для майбутніх першокласників « Перший крок у перший клас». Для дітей було організовано: перший урок, розважальну ігрову програму,  малюнок на асфальті « Моя родина, моя Україна» та виставку літератури, буклетів, плакатів, листівок по правах та обов’язках дітей, профілактики негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищі, безпечні канікули, візьми дитину у родину.
04 Червня, 2018 р., 10:37
2 червня під егідою Федерації футболу України в Радомишлі відбулося футбольне свято «Вірні збірній!», гала-матч у підтримку миру та єдності.
31 Травня, 2018 р., 16:15
Шлях від Кочерова до Радомишля і навпаки, для автомобілістів став шляхом мужності та терпіння. Ця дорога після зими вкотре зазнала руйнування  асфальтного покриття та несе реальну загрозу безпеці дорожнього руху.
31 Травня, 2018 р., 15:24
Про це він заявив на святі останнього дзвоника в Ямницькому ліцеї на Івано-Франківщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.
31 Травня, 2018 р., 12:00
5 травня шість оперативно-рятувальних підрозділів області, в тому числі і Радомишльський сектор ДСНС, отримали нову пожежно-рятувальну техніку від ДСНС України.
30 Травня, 2018 р., 15:49
         Традиційно, на свято Трійці, ми святкуємо День міста Радомишль. Цього року воно припало на останню неділю травня. 27 травня у місті пройшли святкові та урочисті заходи.
30 Травня, 2018 р., 11:26
За підтримки Радомишльського міського голови Володимира Тетерського та депутата міської ради Івана Дмитренка відбудеться концерт суперфіналістів телешоу Х-фактор групи «TRIODA».
30 Травня, 2018 р., 10:23
25 травня відбулось друге засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних