Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Березня, 2018 р., 12:11
        Управління земельних відносин та сільського господарства утворене за рішенням Радомишльської міської ради,  здійснює повноваження щодо реалізації земельного законодавства, управління землями, що перебувають у комунальній власності міської  ради та є структур­ним підрозділом виконавчого комітету, яке підконтрольне та підзвітне Радомишльській міській  раді, виконавчому комітету міської  ради та міському  голові.
12 Березня, 2018 р., 16:35
               Нещодавно  відбувся  заключний  етап  обласного  огляду-конкурсу  ансамблевої  гри,  в  якому  взяли  участь  учні  шкіл  естетичного  виховання  області,  переможці  зональних  турів  конкурсу.  Всі  шість  колективів,  які  підготували  до  участі  в  конкурсі  викладачі  нашої  музичної  школи,  повернулися  з  нагородами.
12 Березня, 2018 р., 16:27
Про проведення перерахунків пенсій «військовим» пенсіонерам згідно постанови Кабінету Міністрів України від  21 лютого 2018 року №103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби та деяким іншим категоріям осіб».
07 Березня, 2018 р., 11:58
В міському Будинку культури 06 березня 2018 року  відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня - 8 березня.
07 Березня, 2018 р., 11:52
Напередодні  свята 8 березня Територіальний центр з соціального  обслуговування привітав жінок, які завітали на свято жіночності та краси, тепла та квітів.
07 Березня, 2018 р., 11:11
Шевченко був набагато цікавішою особистістю, аніж дехто із нас може собі уявити. До Дня народження «Кобзаря»  пропонуємо кілька маловідомих фактів про Кобзаря.
03 Березня, 2018 р., 13:13
6 березня 2018 року о 13.00 год в приміщенні Радомишльського міського Будинку культури відбудуться урочистості та святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня.          Запрошуємо жителів та гостей міста на свято.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних