Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ РАДОМИШЛЬСЬКОГО РАЙОНУ!

Дата: 12.04.2019 08:54
Кількість переглядів: 1093

Фото без описуЦентральною виборчою комісією призначено 21 квітня 2019 року  проведення повторного голосування з виборів Президента України. З метою усунення неточностей в прізвищі, імені, по-батькові, даті народження, виборчій адресі, не включення або ж безпідставного включення виборця (підтверджений факт смерті), які були виявлено  в списках  виборців під  час голосування 31 березня 2019 р.  просимо виборців особисто та невідкладно звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату  Радомишльської райдержадміністрації для уточнення своїх персональних даних в Державному реєстрі виборців, пред’явивши паспорт громадянина України.

    Виборцям, які у день голосування будуть у відрядженні, на лікуванні, працюють чи проживають  у нашому районі без реєстрації (тощо),   прибули до нас із окупованих територій Донецької, Луганської областей, Автономної Республіки Крим, законодавство забезпечує можливість тимчасово змінити місце голосування, не змінюючи виборчої адреси. Для цього необхідно звернутися у відділ ведення особисто з паспортом та  відповідним документом, (без документа для виборців із окупованих територій), який засвідчує таке право: довідка органу місцевого самоврядування про проживання без реєстрації, із місця роботи, документ про наявність нерухомого майна, путівка до санаторію,  відрядження, тощо.

     Заяви приймаються вже сьогодні до 15 квітня включно. Наступного дня ЦВК формуються файли уточнених списків, за якими відбудеться повторне голосування.

Чекаємо вас у відділі ведення Державного реєстру виборців за адресою:

м.Радомишль,Соборний майдан,12, каб. 22.

Працюємо з 8-ої до 17-ої ,  субота та неділя до 13-ої  години.

Контактний телефон 4-24-58


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних