Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

СПОРТИВНІ НОВИНИ.Спартакіада працівників освіти

Дата: 12.04.2019 13:06
Кількість переглядів: 1290

         Фото без опису       За ініціативи комітету профспілки працівників освіти та науки (голова Черненко О.І.) та відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради (начальник Самчук О.В.) 28 березня 2019 року на базі Радомишльської гімназії відбулася чергова традиційна спартакіада працівників освіти. Цьогорічна спартакіада, складалася з 6 видів спорту, у яких повинні були позмагатися наші педагогічні працівники, а саме настільний теніс, швидкі шахи, шашки, армреслінг, стрільба з пневматичної гвинтівки та волейболу. На змагання прибули педагогічні колективи з 13 шкіл. На урочистому відкритті спартакіади, учасників змагань привітали головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради Гончаренко О.В., голова комітету профспілки працівників освіти та науки Черненко О.І та директор гімназії Сташенко В.А., побажали всім педагогічним працівникам успішних стартів і звичайно перемог.

                 У всіх видах змагань йшла безкомпромісна та цікава боротьба, і найсильніший виявлявся в останніх турах. Так серед шахистів (чоловіки) перше місце посів представник Кичкирівської ЗОШ М. Пустовойт, друге місце -  А. Новицький (гімназія), третє О.Гончаренко (ЗОШ с. Ставки), серед жінок перше місце М.Новицька(гімназія), друге -  В.Красна(ЗОШ с. Велика Рача), третє місце - Н. Горбачова (ліцей № 1). У змаганнях з шашок серед чоловіків перше місце посів Я. Хома (гімназія), друге А. Кулик (ЗОШ №5) , третє О. Марченко (ЗОШ с. Кочерів), серед жінок перше місце Р.Зубленко (ліцей № 1), друге у Н. Федорович (ЗОШ с. Кочерів) , третє - Н.Василенко (ЗОШ с. Ставки). З настільного тенісу серед чоловіків перше місце у Ю. Лукьянова (ЗОШ с. Кочерів), друге - С. Борецький (ЗОШ № 5), третє -  М. Некращук (ЗОШ с. Кичкирі), серед жінок перше місце у В.Нікіфорової (ЗОШ с. Біла Криниця), друге - І. Криворучко (ЗОШ №4), третє - К. Бойченко( ЗОШ с. В.Рача). У змаганнях з стрільби з пневматичної гвинтівки навлучніший був Р. Киричук (гімназія). У змаганнях найсильніших педагогів, тобто у армреслінгу, у ваговій категорії до 80 кг. переміг Р. Вдовенко ( ЗОШ с. Кичкирі), та у ваговій категорії понад 80 кг. найсильнішим виявився А.Коваль (ЗОШ с. Кочерів). Ну і звичайно на завершення спартакіади залишився найцікавіший вид спорту це волейбол. У напруженій боротьбі переможцем стала збірна команда ЗОШ с. Велика Рача та ЗОШ с. Кочерів.

                   За підсумками змагань, за результатами участі у всіх видах спорту(окрім волейболу) вчителів – спортсменів шкіл - перше загальнокомандне місце вибороли педагогічні працівники Радомишльської гімназії, другі – педагогічні працівники ЗОШ с. Кичкирі, треті – педагогічні працівникі ЗОШ с. Кочерів.

                    За підсумками спартакіади команди - призери у загальнокомандному заліку та переможці та призери в особистому заліку були нагороджені дипломи відповідний ступеней та також грошовими винагородами.

Всі призи та грошові винагороди були виділенні комітетом профспілки працівників освіти та науки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних