Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Березня, 2018 р., 09:41
17 березня 2018 р. в м. Житомирі відбувся Всеукраїнський конкурс "Феєрія зірок". У ньому взяв участь колектив "Діти танцю" КЗ "Будинок дитячої творчості" Радомишльської міської ради (керівник Глущенко Раїса Миколаївна). Юні танцюристи вибороли І місце у номінації "Народна хореографія". Щиро вітаємо з перемогою!
19 Березня, 2018 р., 16:50
   З метою розв’язання проблем легалізації трудових відносин з найманими працівниками та "тіньової" заробітної плати, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" було створено робочу групу з питань легалізації заробітної плати і зайнятості населення.
16 Березня, 2018 р., 14:18
Сьогодні, 16 березня 2018 року, з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, у міському Будинку культури відбулись урочистості.
15 Березня, 2018 р., 13:09
Усі ми – споживачі: незалежно від віку, статі, освіти, соціального статусу та займаної посади, оскільки протягом життя споживаємо товари й послуги і платимо за них. Людина народжується – і вже стає споживачем медичних послуг. Тому, кожен повинен знати, на що має право і на що може розраховувати.
14 Березня, 2018 р., 10:15
Запрошуємо до Радомишльського районного військового комісаріату, де здійснюється набір на військову службу за контрактом до військових частин Збройних Сил України
13 Березня, 2018 р., 15:27
З приходом весни додається роботи у працівників  комунального господарства міста. Необхідно   прибрати місто, громадські місця – дитячі та спортивні майданчики, сквери, узбіччя центральних вулиць та інше. Потребує свого оновлення вулична розмітка. Необхідно відремонтувати та підфарбувати лавки в місцях відпочинку.  Чимало заходів передбачено з благоустрою,  чистоти та   озеленення міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних