Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

З любов’ю та турботою про людей

Дата: 17.04.2019 14:16
Кількість переглядів: 1488

«Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш солодка праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає «поміж рядків» її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу»

В.О. Сухомлинський

Ми живемо в час змін, реформ, надій і сподівань на краще майбутнє. Змінюємось не тільки ми, а й наше відношення до праці та до умов перебування медичного персоналу і пацієнтів. Приємно і затишно знаходитись у відремонтованих приміщеннях з усіма зручностями, в своїй щоденній роботі використовувати сучасні прилади та обладнання. Працівники нашого підприємства прагнуть зробити все, щоб медична допомога надавалась якісно та своєчасно.

Але без сторонньої допомоги, спонсорських коштів одними бажаннями нічого змінити не можливо.

Добре слово вдячності хочеться висловити нашим меценатам. Завдяки небайдужості, щирості, людяності, доброчинності Шереметьєва Олексія Євгенійовича відремонтовано приміщення для амбулаторії с.Ставки. На сьогоднішній день це одна з найкращих і найсучасніших амбулаторій нашого підприємства. Приміщення амбулаторії є затишним, привітним та гостинним, а головне - оснащене новими меблями та сучасним обладнанням. В кабінетах замінені дерев’яні вікна та двері на сучасні, встановлена сучасна сантехніка та пральна машинка-автомат, дерев’яна підлога замінена на паркетну дошку, вмонтовані сучасні енергозберігаючі обігрівачі. Амбулаторія забезпечена всіма витратними матеріалами та медикаментами згідно вимог, а також гарячим водопостачанням. Все що придбано за власні кошти Олексія Євгенійовича та встановлено в амбулаторію с.Ставки, дає можливість медичним працівникам професійно проводити медичну діяльність.

В нашому підприємстві є ще одна відремонтована та забезпечена сучасним лабораторним обладнанням Кочерівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини завдяки підтримки та порозумінню сільського голови Слюсаренко Катерини Іванівни. З Катериною Іванівною дуже легко працювати. Людина, яка розуміє проблеми не тільки медичних підрозділів підприємства, що розташовані на території Кочерівської сільської ради, а й всієї медичної галузі району. Кочерівська амбулаторія 100% забезпечена сучасним медичним обладнанням згідно табеля матеріально-технічного оснащення.

Щиро дякуємо керівнику ДП Радомишльське ЛМГ Дмитренку Василю Івановичу. Завдяки його допомозі оновленні всі меблі в приймальні нашого підприємства, столи в кабінетах головної медичної сестри та бухгалтерії. Неодноразово ми зверталися за допомогою до Василя Івановича протягом останніх двох років, жодного разу керівник лісового господарства не відмовив.

Не залишається осторонь наших проблем і депутат Верховної Ради України Дзюблик Павло Володимирович. Протягом декількох років він постійно піклується про матеріально-технічне забезпечення медичної галузі району, про проблеми структурних підрозділів підприємства та допомагає їх вирішувати. Завдяки його спонсорській допомозі, наше підприємство придбало новий автомобіль Sens. В березні місяці поточного року Павло Володимирович виділив кошти на придбання лабораторного обладнання.

Слова подяки висловлюємо депутату обласної ради Павленку Анатолію Анатолійовичу, міському голові Тетерському Володимиру Романовичу, голові районної державної адміністрації Ковальчук Світлані Василівні, голові районної ради Потієнку Олександру Леонідовичу, директору ПрАТ ПАТ «Радомишль» Гавриленко Сергію Анатолійовичу за підтримку у вирішенні наших проблем, бажанням допомогти.

Дякуємо всім за чуйність і доброзичливість, за увагу, яку Ви проявляєте до проблем медичної галузі. Завдяки Вам жителі всього району мають можливість отримувати медичну допомогу в комфортних умовах з використанням сучасного обладнання. Своєю турботою і бажанням допомогти, Ви зігріваєте серця медичних працівників та пацієнтів, даруєте всім радість та віру в краще майбутнє. Ваша благодійна допомога, підтримка заслуговує подяки та вдячності.

Приємно усвідомлювати що в нашій рідній країні є люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, радості, віри в краще майбутнє.

Нехай Ваша благодійність, доброта і щедрість повернеться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог посилає Вам і Вашим рідним здоров’я, радість і щастя.

       

 

Адміністрація КНП «Центр ПМСД» Радомишльської міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.