Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишльській громаді відбулися заходи до Дня людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2019 14:12
Кількість переглядів: 672

3 грудня в рамках відзначення Дня людей з інвалідністю в Радомишльській громаді відбулися заходи, в яких взяли участь заступник Радомишльського міського голови Світлана Ковальчук, директор Департаменту праці, соціальної та сімейної політики Житомирської обласної державної адміністрації Юрій Прокопець, начальник управління УПСЗН Радомишльської райдержадміністрації Олена Волинець.

Цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. День людей з інвалідністю – це день підведення підсумків зробленого для цієї категорії громадян, аналізу фактичного положення людей з особистими потребами в суспільстві та визначення планів по покращенню їх життєвого рівня.

Керівники завітали до психоневрологічного інтернату, де зустрілися з колективом закладу та підопічними.

З щирими словами підтримки та найкращими побажаннями до всіх присутніх звернулися директор лікувального закладу Світлана Охотенко, Світлана Ковальчук, Юрій Прокопець та Олена Волинець.

Звичайно, гості подарували дарунки: телевізор та холодильник від голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка, солодощі від міського голови Володимира Тетерського, Почесні грамоти від Житомирської ОДА та Департаменту праці, соціальної та сімейної політики Житомирської обласної державної адміністрації.

Цього ж дня для підопічних червоного хреста  відбувся захід від «Всієї душі», який організувала голова товариства Червоного хреста в Радомишльському районі Ольга Сафонова.

Своє мистецтво дарували присутнім на заходах працівники  міського Будинку культури  та дитячий танцювальний колектив міського Будинку дитячої творчості «Діти танцю», керівник Раїса Глущенко.

]Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних