Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Засідання поетичного клубу «Ліра»

Дата: 04.12.2019 11:44
Кількість переглядів: 333

30 листопада в бібліотечному пункті видачі літератури КЗ «Публічна бібліотека-медіатека» вкотре відбулося засідання поетичного клубу «Ліра».

Перша сторінка засідання була присвячена творчості радомишляни  Євгенії Степанівні Кравчук. В її доробку є поезія покладена на музику. В бібліотеці з відеороликів лунали її пісні «Гімн Радомлину» покладений на музику і виконаний Ангеліною Карпусь, «Цвіт калини» у виконанні вокального ансамблю «Водограй» клубу с. Краснобірка, та «Мелодія любові» у виконанні білоруського гурту «Талант». Гостями заходу були приватний підприємець Людмила Карпусь та її донька Ангеліна. Людмила Володимирівна висловила подяку Євгенії Степанівній за її творчість і співпрацю.

Другою сторінкою заходу було знайомство з творчістю поетів сучасної України. До уваги присутніх була представлена поезія молодої поетеси з Львівщини Галини Британ. Відеоролики з авторським читанням молодої поетеси зворушили слухачів до глибини душі.

Далі члени клубу мали вільне спілкування, читали нові поезії, обговорювали їх, давали поради, пили чай й просто спілкувалися.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних