Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Березня, 2018 р., 15:52
      16-18 березня у місті Львові проходив Міжнародний фестиваль-конкурс “Місто Лева”, в якому взяли участь 121 конкурсант з різних куточків України, а також з Білорусії, Кіпру, Китаю. Без перебільшення, цей конкурс можна назвати сузір”ям юних талантів. Виступи учасників оцінювало компетентне жюрі. Давня китайська мудрість стверджує: ” Шлях в тисячу миль завжди починається з першого кроку.”
29 Березня, 2018 р., 15:41
                    Завершився І Всеукраїнський турнір з футболу серед дитячих команд «Радомишльська весна». Турнір проходив з 25 по 28 березня 2018 року на спортивних спорудах м. Радомишль (стадіон «Авангард» та спорткомплекс «Динамо»). Змагання відбувалися за підтримки Радомишльського міського голови В.Р. Тетерського, депутата Житомирської обласної ради Павленка А.А., відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради ( начальник Самчук О.В.) та федерації футболу м. Києва (виконавчий директор Сологуб Д.А.)
29 Березня, 2018 р., 15:29
У приміщені радомишльської міської ради відбувся  тренінг  «Протидія торгівлі людьми, ідентифікація  постраждалих та робота з ними» в рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні «Поширення національного  механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи  у сфері  протидії торгівлі людьми в Україні».
27 Березня, 2018 р., 15:17
27 березня 2018 року відбулась колегія відділу культури  міської ради, на яку були запрошені Тетерський  В.Р., голова  міської ради,  Міхненко В.В.,секретар міської ради , члени колегії, працівники закладів культури міської ради та виконуючі обов’язки  старост старостинських округів Радомишльської міської  громади.
26 Березня, 2018 р., 15:29
З настанням весни у міських комунальників роботи не зменшилось. Наразі підприємство проводить чистку дерев, обрізають небезпечні сухі гілки.
26 Березня, 2018 р., 13:27
23 березня 2018 року  з нагоди вшанування пам’яті В’ячеслава Чорновола відбувся пам’ятний захід у Радомишльській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 ім. В.Чорновола.
26 Березня, 2018 р., 13:22
     Сьогодні багато земляків бере участь  у  неоголошеній війні  на Сході нашої держави, яка вже забрала не одне життя  воїнів, які не вагаючись стали на захист рідної Батьківщини. Життя Велерія Івановича Мельника завжди буде прикладом для наших земляків, бо вдивляючись в обличчя загиблого Героя, усвідомлюємо, що Україна втратила одного з найкращих, найсміливіших, найдостойніших синів.
26 Березня, 2018 р., 13:19
Протягом березня місяця у Радомишльському народному краєзнавчому музеї відбулась презентація виставки народних музичних інструментів майстра-виконавця В.Б Волівача "Поліські струни". Жителі та гості міста, учні радомишльських шкіл мають змогу дізнатись про секрети майстерності та творчий шлях нашого земляка, історію та перспективи розвитку кобзарства в Україні. Також відвідувачі музею мають можливість почути сучасні обробки давніх поліських мелодій у виконанні народного колективу "TERRA" (керівник - В.Волівач, учасники - Галина Римар та Сергій Галицький). За словами майстра, вся його творчість направлена на розвиток і популяризацію українського музичного мистецтва та виведення української культури із стану "культурної корчми" до плекання "собору культури".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних