Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

СПОРТИВНІ НОВИНИ

Дата: 05.03.2019 11:56
Кількість переглядів: 1507

Волейбольна весна розпочалася з турніру присвяченому  205-їй річниці з дня народження Т.Г. Шевченка. Радомишльську ОТГ на цьому турнірі, який проходив у Брусилові 02.03.2019 року, представляли жіноча, та юнацька команди з числа учнів Великорацької ЗОШ І-ІІІ ст. У змаганнях серед дівчат взяли участь чотири команди – Соловіївської школи та Лазарівського НВК Брусилівської ОТГ, Великорацької школи Радомишльської ОТГ  та команда Попільнянського ліцею. У змаганнях серед юнаків взяли участь п’ять команд – Брусилівської ДЮСШ, Великорацької школи Радомишльської ОТГ, Осівецького НВК та Соловіївської школи Брусилівської ОТГ та команда   смт. Попільня.

Фото без опису

Гра дівчат видалась дуже напруженою та цікавою, адже кожна команда хотіла здобути перемогу. За результатами змагань призові місця розподілилися наступним чином: перше місце посіла команда Лазарівського НВК, друге – команда Великорацької школи, третіми стали дівчата з Попільні. Тренер команди Романенко М.П.

Серед юнаків гра видалася справді спекотною – кожна зустріч з суперником була справжнім випробуванням сили духу, мужності та витривалості. За результатами змагань перше місце посіла команда Осівецького НВК, друге – команда Великорацької школи, третє – команда з Попільні. Тренер команди директор Саченко Є.О.

Переможці та призери змагань нагороджені Кубками, медалями та грамотами.

Кращим атакуючим гравцем змагань серед дівчат стала наша учениця 7 класу Гарбаренко Каріна, яка була нагороджена пам’ятним кубком та грамотою.  Бажаю учасникам волейбольних змагань майбутніх перемог та нових здобутків у спорті.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних