Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська міська ОТГ отримала комплект обладнання енергоменеджера.

Дата: 05.03.2019 19:02
Кількість переглядів: 1784

Радомишльська  міська ОТГ в числі 30 об’єднаних громад отримала комплект обладнання енергоменеджерів.

Фото без опису

 

 

5 березня Радомишльська міська ОТГ  в числі 30 об’єднаних громад – учасниць ініціативи «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ» отримала комплект обладнання енергоменеджерів, який в урочистій атмосфері було безоплатно передано міському голові Володимиру Романовичу Тетерському  європейськими партнерами.  Кожен комплект складається з фахових інструментів для вимірювання технічних параметрів енергоефективності та є необхідним для роботи енергоменеджера.

Ініціатива «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ» впроваджується за дорученням Програми «U-LEAD з Європою» проектом GIZ «Енергоефективність у громадах ІІ» з вересня 2018 року та триватиме до кінця 2019 року.

Радомишльська міська ОТГ одна з пілотних громад (СПИСОК) вже пройшла низку тренінгів та практичних заходів з муніципального енергоменеджменту і розпочала його впровадження, що, як очікується, забезпечить економію енергоспоживання на рівні мінімум 5% сукупних витрат на енергетичні ресурси. Враховуючи загальні витрати на енергоресурси у 2018 році, Радомишльська міська ОТГ зможе заощадити близько 400 тис грн на рік у майбутньому.

Поширення знань з енергоменеджменту, кращих практик та інших інформаційних матеріалів здійснюється через мережу Центрів розвитку місцевого самоврядування в усіх 24 областях України, а також через онлайн-платформу “Місто EM” http://misto-em.org.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних