Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

День Святого Миколая У ДНЗ «Берізка»

Дата: 21.12.2019 11:02
Кількість переглядів: 437

Справжнім подарунком для дітлахів 19 грудня, на день Святого Миколая, стало свято – у капітально відремонтованому корпусі дитячого дошкільного навчального закладу №1 «Берізка».  Радісна подія стала можливою за ініціативи та підтримки міського голови Володимира Тетерського, який завітав того дня до маленьких жителів нашої громади.

У 2019 році було проведено роботу для облаштування дитячого садка. На ремонт даху залучено 1,5 млн грн., з них 585 тис. грн. – кошти субвенції з державного бюджету на розвиток інфраструктури, 350 тис. грн.-   кошти обласного бюджету, які надійшли  за сприяння  депутата Житомирської обласної ради Анатолія Павленка, та 565 тис. з місцевого бюджету.

Не стала осторонь і районна рада на чолі з головою Олександром Потієнком, яка взяла участь у програмі по енергоефективності та теплозбереженню, що реалізує на території України  Організація Об’єднаних Націй,  захистила проект та отримала  від ПРООН співфінансування 360 тисяч гривень, аби садочок став привабливим та безпечним для маленьких радомишлян. Крім того,  на сесії районної ради депутатами було спрямовано 180 тис. грн. для ремонту дошкільного закладу.

Міський голова Володимир Тетерський привітав колектив та дітей з днем Святого Миколая, побажав всім здоров’я та запевнив, що і надалі питанням соціального розвитку нашої громади буде приділятися належна увага.

Володимир Романович Тетерський розуміє, що майбутнє громади починається саме в таких дитячих закладах, з маленьких громадян нашої країни.  Тому приділяє велику увагу соціальному захисту підростаючого покоління.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.