Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Патріотичне виховання молоді у місті

Дата: 01.03.2017 16:04
Кількість переглядів: 929

У рамках виконання міської цільової Програми військово-патріотичного виховання на 2016-2020 р, у Радомишльській гімназії розпочато ремонт тиру. Ремонтні роботи проводяться у тісній співпраці з ДПТНЗ "Радомишльський професійний ліцей", адже 7 учнів, згідно підписаного договору, проходять тут виробничу практику. 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Сьогодні як ніколи актуальним залишається питання впровадження системи патріотичного виховання учнівської та студентської молоді. Зважаючи на те, що більшість питань з організації патріотичного виховання молоді не врегульовані законодавством України,  постала необхідність розробки нової програми з новими підходами до проблем виховання молоді. Так у 2016 році постійною комісією з питань охорони здоров’я, освіти і культури, фізкультури і спорту та роботи з молоддю Радомишльської міської ради, у співпраці з управлінням культури і туризму, відділом у справах сім'ї, молоді та спорту, районним відділом освіти, Радою ветеранів міста було ініційовано створення міської цільової Програми військово-патріотичного виховання на 2016-2020 р.

Дана Програма покликана створити сприятливі умови для розвитку патріотичного виховання молоді, об’єднавши діяльність органів місцевого самоврядування, освітніх закладів, ветеранських, молодіжних та інших громадських організацій.

Виконання Програми надасть змогу забезпечити системність у вихованні в молоді національної свідомості, любові до історії рідного краю, трудових і бойових традицій радомишлян та українського народу. Разом з залученням молоді до туристсько-краєзнавчої роботи та до робіт з упорядкування місць, пов’язаних з історією та культурою українського народу, виховуватиметься культура поведінки, повага до старших поколінь, дбайливе ставлення до природи та історії.

Важливим напрямом діяльності з реалізації заходів Програми є участь в обласних науково-практичних заходах щодо вивчення подій історії України та процесів державотворення, а також участь молоді у військово-патріотичних конкурсах, олімпіадах, фестивалях.

У 2016 році на підтримку Програми було виділено 37 000 грн. (10000 грн. з них на покращення матеріально-технічної бази і 27 000 грн. для придбання пневматичної зброї та необхідного інвентарю для проведення занять. Ще 20000  грн. заплановано виділити у 2017 році. Реалізація програми передбачена на базі Радомишльської гімназії. Фінансове забезпечення виконання заходів Програми здійснюється за рахунок коштів міського бюджету, а також за рахунок інших джерел, незаборонених законодавством.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних