Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Травня, 2017 р., 14:30
У квітні 1995 р. Генеральна конференція ЮНЕСКО заснувала Всесвітній день книги і авторського права, який щорічно відзначається з 1996 року.  Головна мета свята  – привернути увагу як державних органів, так і широкої публіки до книг, як джерел отримання знань, засобів комунікації, які залишаються основою активної освіти й критичного мислення, незважаючи на стрімкий розвиток більш складних джерел інформації.
25 Травня, 2017 р., 07:27
Упродовж багатьох років у нашому місті питання негативного впливу стоків на навколишнє середовище залишалось невирішеним. МКП «Водоканал», на балансі якого знаходяться очисні споруди, шукає можливості здійснити їх реконструкцію.
24 Травня, 2017 р., 10:41
Історико-культурний комплекс «Замок-музей «Радомисль» - перлина стародавнього королівського шляху «VIA REGIA», що з’єднував вісім європейських країн – Іспанію, Францію, Нідерланди, Німеччину, Польщу, Литву, Білорусь і Україну. Комплекс першим з українських історичних, туристичних та культурних об’єктів отримав диплом та став учасником культурного шляху «VIA REGIA», що реалізується Радою Європи.
22 Травня, 2017 р., 12:39
Міський голова Олег Соболевський назвав відновлення дорожньої інфраструктури міста начасі одним з найгостріших питань у Радомишлі. Окрім непрезентабельного зовнішнього вигляду центральної частини міста та зайвих фінансових витрат водіїв, неякісне дорожнє полотно може стати причиною і більшого лиха. "Частина вулиці Міськради була у такому стані, коли латати уже нічого. - пояснює міський голова - Таким чином, було вирішено підготувати проект капітального ремонту даної частини вулиці і подати його на розгляд депутатів".
18 Травня, 2017 р., 15:49
Багато хто з жителів нашого міста і гадки не мають, що таке мотокрос. Мотокрос – це військово-технічний вид спорту по пересічній місцевості. Для цього створюються спеціальні треки, по яких на спортивно-кросових мотоциклах долають круті спуски, підйоми, повороти і стрибки з трамплінів.
15 Травня, 2017 р., 15:38
КП «Благоустрій міста» зробив перший крок у впровадженні в місті роздільного збору побутових відходів. За кошти, виділені міською радою, комунальне підприємство вже придбало контейнери-сітки для пластикових пляшок, а також євроконтейнери для інших сухих відходів. Баки встановлено на спеціально обладнаних майданчиках у кількох мікрорайонах міста. Як пояснюють комунальники, місця обирали, зважаючи на кількість мешканців та наявність достатньої кількості місця і зручність під'їзду спецтранспорту.
15 Травня, 2017 р., 12:05
Професійно підготовлений солдат-контрактник – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
10 Травня, 2017 р., 10:27
В заході взяли участь керівники міста та району: міський голова Олег Соболевський, голова Радомишльської районної державної адміністрації Володимир Тетерський,  голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко, голова Радомишльської  районної організації ветеранів учасників війни Валерій Жлуктенко, учасники АТО. Сотні жителів міста з багряними маками на грудях прийшли вшанувати священну пам’ять героїв, що полягли на фронтах  світової війни та висловити повагу і шану ветеранам, які здобували Перемогу в боротьбі з нацизмом.
08 Травня, 2017 р., 22:43
8 травня 2017 року керівництво міста і району спільно з представниками районної ветеранської організації покладанням квітів вшанували полеглих воїнів, які полягли, захищаючи наш район та знайшли останній спочинок у нашій поліській землі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних