Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Працівники культури відзначили професійне свято «Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва»

Дата: 13.11.2018 15:22
Кількість переглядів: 771

Фото без опису8 листопада у залі міської дитячої музичної школи пройшли урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Привітати працівників культури Радомишльської об’єднаної територіальної громади та району з професійним святом завітали міський голова Володимир Тетерський, голова районної державної адміністрації Світлана Ковальчук, голова районної ради Олександр Потієнко, депутат Житомирської обласної ради Анатолій Павленко.

Володимир Романович Тетерський привітав всіх, хто присвятив себе благородній справі - збереженню, розвитку і примноженню безцінних духовних скарбів нашого народу та у своєму привітанні зазначив: «Ви даруєте людям радість, несете культуру в кожне серце і душу, а разом з тим, своєю творчістю наповнюєте життя людей духовним змістом. Споконвіку музика і слово, пісня і танець, твори народної творчості висловлювали національну ідею, оберігали історичну пам'ять, зміцнювали надію народу на краще майбутнє.»

Після пролунавших привітань з нагоди свята, керівництво районну та міста вручили Почесні грамоти районної ради, районної адміністрації, Радомишльської міської ради та обласної ради працівникам культури, за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм вкладений у розвиток культури. Грамоти від міністерства культури, за поданням Народного депутата України П. Дзюблика, отримали: начальник міського відділу культури І. Жарук, працівники міського Будинку культури А. Домбровський та В. Треияк; відзнаку міністерства отримав В. Бакуємський, за багаторічну та плідну працю.

Завершилося свято чудовими концертом у виконанні викладачів та вихованців міської дитячої музичної школи, які показали високий професійний рівень.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних